Home » Genre » Kinderfilm » Brandweerman Sam seizoen 10 beschikbaar via YouTube

Ouders van jonge kinderen kennen het wel. Je hebt slecht geslapen, het regent buiten en de kinderen zijn druk. Hier in huis is Brandweerman Sam vaak een echte held, want dan zit de kleine een tijdje stil en kan ik andere dingen doen. Helaas staan er maar drie seizoenen van deze serie op Netflix. Ben jij het ook zat om telkens opnieuw naar seizoen 7, 8 en 9 te kijken met je kleintje? Dan hebben we goed nieuws voor je. Brandweerman Sam seizoen 10 is nu beschikbaar via YouTube!

In dit nieuwe seizoen is er van alles veranderd. In de film ‘Helden van de Storm’ was al te zien dat er een nieuwe, moderne brandweerkazerne gebouwd is en deze is dan ook te zien in seizoen 10. Ook zijn er nieuwe personages toegevoegd aan de serie, waaronder brandweerman Arnoud en brandweervrouw Ellen.

Seizoen 10 van Brandweerman Sam bestaat uit 19 nieuwe afleveringen. Deze zorgen samen voor 3 uur en 10 minuten kijkplezier voor je kleintje(s).

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Comments

  1. De youtube is zo dood als de carriere van Jean Claud van Damme

    1. Roxanne says:

      I know… inmiddels wel!

Leave a Reply