Home » Nieuws » The Grand Tour seizoen 2

Het tweede seizoen van The Grand Tour volgt Jeremy, Richard en James op een reis door vijf continenten, terwijl het trio probeert om verdere ongelukken en schade tijdens de tour te voorkomen. In een reis van meer dan 100 dagen bezoeken ze onder andere Kroatië, Mozambique, Dubai, Colorado, Zwitserland, New York City, Spanje en andere exotische locaties.

Gezien hun gecombineerde leeftijd van 158 jaar en de kwalen die daarbij komen kijken heeft de studiotent een nieuwe thuisbasis gekregen in het charmante stadje Chipping Norton in de Engelse Cotswolds. Amazon nodigt klantenwereldwijd uit om zich aan te melden voor een plekje op de gastenlijst om Clarkson, Hammond en May in person te ontmoeten tijdens de opnames van het tweede seizoen van The Grand Tour. Fans kunnen zich vanaf vandaag tot en met dinsdag 3 oktober middernacht aanmelden voor een van de felbegeerde tickets om de studio-opnames bij te wonen via primevideo.com/GTTickets.

The Grand Tour is onze populairste series wereldwijd en wordt bekeken in meer dan 240 landen,” zegt Jay Marine, VP van Amazon Video Europa. “Het favoriete onderdeel van The Grand Tour blijven de reisavonturen van Jeremy, Richard en James. Ondanks de verschillende obstakels en verwondingen onderweg, hebben de mannen dit jaar meer fantastische locaties verkend dan ooit tevoren… en daar traden uiteraard ook meer complicaties bij op dan ooit tevoren. We kunnen niet wachten tot onze Prime Video leden het tweede seizoen later dit jaar kunnen kijken.”

Andy Wilman, Executive Producer van The Grand Tour voegt toe: “Het is duidelijk dat onze kijkers de heren het liefst de wereld zien rondreizen, dus daar hebben we dit tweede seizoen alles voor uit de kast getrokken. We houden de studio op één plek, en gezien de ongevallen van de laatste tijd, is dat maar goed ook!”

Eerste Seizoen

Het eerste seizoen van The Grand Tour met Clarkson, Hammond en May brak eind vorig jaar wereldwijde records en is de grootste première van Amazon Prime Video tot nu toe. Klanten kunnen alle afleveringen terugkijken op Prime Video en The Grand Tour volgen op Facebook en Twitter voor nieuws en de laatste updates. Na het succesvolle eerste seizoen zullen er nog twee seizoenen van The Grand Tour volgen; het tweede seizoen is later dit jaar beschikbaar via Amazon Prime Video.

Tweede Seizoen

Het tweede seizoen van The Grand Tour wordt later dit jaar beschikbaar voor Prime Video-leden. Voor klanten in de nieuwe Prime Video regio’s – waaronder Nederland – is Prime Video automatisch beschikbaar voor een introductieprijs van €2,99 (of $2,99) per maand voor de rest van 2017 en daarna voor €5,99 (of $5,99) per maand. Klanten die nog geen Prime Video-leden zijn, kunnen zich aanmelden voor een gratis proefabonnement van 7 dagen via PrimeVideo.com.

Amazon Prime Video

Prime Video-leden kunnen altijd en overal naar Amazon Original-series kijken via PrimeVideo.com of streamen via PlayStation en vele andere apparaten waaronder Android- en iOS-telefoons en -tablets, Fire Tablets, populaire LG- en Samsung Smart-televisies, Android-televisies van Sony. Ook kunnen alle titels worden gedownload naar mobile devicesvoor offline gebruik waardoor het Amazon Prime Video aanbod altijd en overal zonder meerkosten beschikbaar is.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is in het dagelijks leven werkzaam in de IT. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en blogt er tegenwoordig ook nog over. Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documentaires en non-fiction. Verder houdt hij ook ComputerGeek.nl bij.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply