Home » Nieuws » Jennifer Lawrence neemt een pauze.

Jennifer Lawrence gaat het rustiger aan doen, ze heeft namelijk aangegeven om wat meer tijd voor haar zelf te nemen. In het Amerikaanse programma Today geeft ze aan dat ze een pauze neemt. Haar agenda is leeg voor de aankomende twee jaar.

 

Hoe ze de komende periode gaat vullen, weet Lawrence nog niet. “Misschien begin ik wel met pottenbakken”, grapt de actrice, die overigens niet uitsluit dat ze al eerder terug is. “Ik wil gewoon even pauze nemen. Misschien ben ik er over zes maanden alweer.” Sinds 2010 verscheen er elk jaar op zijn minst één film waarin Jennifer Lawrence een rol speelde. Daar tussen zitten hits als Silver Linings PlaybookAmerican Hustle, Arrival,  Joy en de Hunger Games-serie. De laatste, de horrorfilm Mother!, kwam deze maand uit.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is in het dagelijks leven werkzaam in de IT. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en blogt er tegenwoordig ook nog over. Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documentaires en non-fiction. Verder houdt hij ook ComputerGeek.nl bij.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply