Home » Nieuws » Netflix lanceert in 2018 een docuserie over Juventus FC

Vandaag heeft Netflix bekendgemaakt dat de Netflix Original docuserie Juventus FC wereldwijd wordt uitgebracht in het begin van 2018. In de vier afleveringen van ieder een uur staan de verhalen van de prestigieuze Italiaanse voetbalclub centraal.

De makers van de serie zullen de meest fascinerende gebeurtenissen en karakters binnen de club volgen en tijd met de spelers doorbrengen op het veld, onderweg en thuis. Zo worden de echte levens in beeld gebracht van hen die Juventus FC tot een van de meest fascinerende teams ter wereld maken.

Wereldwijd zullen fans en supporters toegang krijgen achter de schermen van de club die zes league titels achter elkaar won met de grootste voetballers in de geschiedenis. Juventus FC geeft het publiek meer inzicht in de spelers, de coaches en het management op een niet eerder vertoond en zeer persoonlijk niveau.

Net als andere Europese Netflix Original titels, zoals Suburra en het verwachte Dark, is de docuserie Juventus FC een investering van Netflix in internationale en Italiaanse content.

Erik Barmack, Vice President van International Original series bij Netflix zegt: “De toewijding om grootse verhalen vertellen staat centraal bij Netflix, en er zijn geen grotere fans dan de “tifosi of the bianconeri” (Italiaans voor “fans van de wit-zwarten”, de kleuren van Juventus FC). We zijn vereerd dat we unieke en exclusieve toegang hebben tot één van de meest belangrijke voetbalploegen ter wereld.”

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is in het dagelijks leven werkzaam in de IT. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en blogt er tegenwoordig ook nog over. Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documentaires en non-fiction. Verder houdt hij ook ComputerGeek.nl bij.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply