Home » Nieuws » Optredens Beatles-tributeband 2 en 3 september op dak CineMec Utrecht

Zaterdag 2 september, 21.00 uur en zondag 3 september, 15.00 uur speelt de Beatles-tributeband One After 909 op het dak van CineMec Utrecht. Tickets (18,50 euro) voor deze rooftopconcerten zijn nu te koop viawww.pathe.nl en aan de kassa van de Utrechtse bioscoop.
Het vijftigjarig jubileum en de re-release van Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band hebben al veel stof doen opwaaien. De Beatles tributeband One After 909 besteedt dit jaar op een bijzondere manier aandacht aan het klassieke album met twee rooftopconcerten op het dak van CineMec Utrecht. Het beloven zaterdag 2 en zondag 3 september ware Beatles-belevenissen te worden. Bij het zien en horen van de band waan je je terug in de jaren zestig. Met je ogen dicht dwaal je af naar de tijden van Paul, John, George en Ringo.

One After 909

One After 909, genoemd naar de gelijknamige song van The Beatles, geniet inmiddels grote bekendheid, nationaal en internationaal. De authenticiteit en samenzang van de tributeband heeft One After 909 de afgelopen jaren diverse keren naar Liverpool en Hamburg gebracht. De band voerde er onder meer het Sgt. Pepper-album meermaals live uit. One After 909 speelt een groot deel van het Beatles-repertoire en is te bewonderen als viermansformatie en, samen met de Blue Meanies, als uitgebreid Sgt. Pepper-orkest met piano en blazerssectie.
One After 909: Robbie Korver (linkshandige basgitaar en leadzang), Pim Vermeeren (gitaar en leadzang), Diederik Rebel (gitaar en zang), Willem Zweers (drums en zang)
De Blue Meanies: Sanne Kers (trompet), Sharon de Jong (bugel), Paul Peek, Peter Heijkamp, Jeske Blok en Birte Drenten (saxofoon), Robert Bakker (piano), Melvin Vermeer (sound engineer)
The following two tabs change content below.
Pel Laurens is in het dagelijks leven werkzaam in de IT. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en blogt er tegenwoordig ook nog over. Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documentaires en non-fiction. Verder houdt hij ook ComputerGeek.nl bij.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply