Home » Nieuws » Serie met Robert De Niro geschrapt na Weinstein-schandaal

Een nieuwe serie op Amazon van regisseur David O. Russell, met in de hoofdrollen Robert De Niro, Julianne Moore en de Belgische acteur Matthias Schoenaerts, vindt geen doorgang. De serie zou een productie zijn van The Weinstein Company.  Dat heeft Amazon Studios besloten, meldt Deadline. Amazon had twee Weinstein-series in de maak: het nog titelloze project van O. Russell en The Romanoffs, een serie van Mad Men-bedenker Matthew Weiner. Deze gaat vooralsnog wel door.

Volgens bronnen zou de serie van O. Russell 160 miljoen dollar kosten, die mede werden gefinancierd door The Weinstein Company. Deze financiering was nog niet rond en Amazon heeft besloten niet verder te gaan met het bedrijf. De producenten zouden op korte termijn geen nieuwe geldschieters kunnen vinden.

In een gezamenlijke verklaring laten De Niro, Moore en O. Russell weten dat ze het besluit van Amazon steunen. “Gezien het nieuws en uit respect voor alle betrokkenen, hebben we samen besloten dat het het beste is om niet door te gaan met de show.”

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is in het dagelijks leven werkzaam in de IT. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en blogt er tegenwoordig ook nog over. Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documentaires en non-fiction. Verder houdt hij ook ComputerGeek.nl bij.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply