Home » Nieuws » Star Wars IX breekt met regisseur Colin Trevorrow

Colin Trevorrow is niet langer regisseur van de negende Star Wars-film. Dat heeft filmmaatschappij Lucasfilm dinsdag bekendgemaakt. Volgens het bedrijf scheiden de wegen met de regisseur omdat de visies die beide partijen op de film hebben te veel verschillen. Er waren al langer geruchten dat de positie van Trevorrow op de tocht stond. Daarbij hielp het volgens ingewijden niet dat zijn film The Book Of Henry, die dit voorjaar uitkwam, behoorlijk werd afgekraakt door filmcritici.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Lucasfilm-directeur Kathleen Kennedy het niet eens kan worden over de regie van een Star Wars-project. Eerder dit jaar ontsloeg ze Phil Lord en Chris Miller, die de nog titelloze Han Solo-film zouden regisseren. Zij zijn inmiddels vervangen door Ron Howard.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is in het dagelijks leven werkzaam in de IT. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en blogt er tegenwoordig ook nog over. Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documentaires en non-fiction. Verder houdt hij ook ComputerGeek.nl bij.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply