Winactie: Kaarten voor toneelhit Venus

Jeroen Spitzenberger en Georgina Verbaan spelen gewaagd machtsspel in Broadway-toneelhit. Johan Doesburg regisseert dit fascinerende toneelstuk over verleiding, erotiek en macht. Venus is scherp geschreven en zowel geestig als ontroerend. Wil jij naar de eerste voorstelling van Venus in het De La Mar theater op 29 september? Dan staat hieronder een mooie win-actie voor jou!

Georgina Verbaan Hot Venus

Venus

Filmregisseur Thomas (Jeroen Spitzenberger) is op zoek naar een hoofdrolspeelster voor zijn nieuwe film Venus in Fur, dat hij baseert op het gelijknamige boek over masochisme en onderwerping. Hij staat op het punt om het theater te verlaten, waar hij de hele dag audities heeft gehouden, als actrice Vanda (Georgina Verbaan) binnenkomt. Ze is veel te laat voor haar auditie en maakt een vreselijke ordinaire indruk. Ondanks de twijfels van Thomas weet ze hem over te halen om haar acteerkunsten te tonen en voor zijn ogen verandert ze plotseling in de dominante hoofdrolspeelster waar hij naar op zoek is. Als hij vervolgens besluit de rol van onderdanige tegenspeler op zich te nemen, beginnen fictie en werkelijkheid steeds verder door elkaar te lopen

Winactie

Voor de win-actie maken we gebruik van Rafflecopter. Rafflecopter toont ons automatisch de winnaar aan het einde van de actie. Hierdoor zijn wij volledig on-partijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen log je in met Facebook, of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

7 thoughts on “Winactie: Kaarten voor toneelhit Venus

  1. Ik ga graag een avondje met mijn zus. Lijkt met erg gezellig en een spannend stuk met Georgia en Jeroen. Ik denk dat Georgia voor de lach zorgt en Jeroen voor de goodlooks

  2. Nou ik maak mijn vriendin erg blij met 2 kaartjes dus als ik de gelukkige winnaar ben heb ik een grote verrassing voor haar! Zij is een groot fan van Jeroen {;-)

  3. Tjee wat een verwennerij! Lijkt mij een heel spannend stuk zeg, neem ik mijn beste vriendin mee die altijd zegt dat toneel saai is maar denk dat ik haar hiermee het tegendeel kan laten ervaren.

  4. Heerlijk weer eens een origineel Nederlands stuk. Ik ben er klaar voor en mijn kleinkind dat niet zo klein meer is ook!

  5. Verrassend, dat is wat bij mij opkomt. Heb altijd wat twijfel bij Georgina maar benieuwd om te zien hoe zij zich staande houdt in dit stuk. Vraag ik mijn sauna maatje mee, weer eens iets heel anders!

Leave a Reply