Bouw Kinepolis bioscoop ‘s-Hertogenbosch gestart

Deze week zijn de bouwwerkzaamheden van de nieuwe Kinepolis bioscoop in ’s-Hertogenbosch officieel van start gegaan. Het complex in het Paleiskwartier krijgt 7 zalen en 1.000 stoelen.


De eerste werkzaamheden op de bouwplaats waar de bioscoop zal gaan verrijzen, zijn vooral van voorbereidende aard. Er wordt graafwerk verricht en de komende weken wordt de bouwplaats ingericht. Volgens de voorlopige planning gaat vanaf 1 mei de paalfundering van start.

De opening van de bioscoop staat gepland in het voorjaar van 2018. De bioscoop zal in het Paleiskwartier – vlak naast het Centraal Station van Den Bosch – omringd worden door onder meer kantoren, appartementen, een supermarkt en een restaurant. Kinepolis mikt op 350.000 bezoekers per jaar in Den Bosch. Na Kinepolis Breda, wordt dit de tweede Kinepolis-vestiging in Noord-Brabant.

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply