Home » Fun » Achterklap » Achterklap: Actrice Rose McGowan toch aangeklaagd voor cocaine bezit.

Charmed actrice Rose McGowan zal worden aangeklaagd voor het vervoeren van verboden middelen. De actrice had een jaar geleden haar tas in een vliegtuig laten liggen. Hierdoor ontdekte de luchtvaartmaatschappij twee zakjes cocaine in haar tas. Rose McGowan heeft aangegeven dat het niet van haar was, en haar advocaten zeiden dat het niet aantoonbaar was dat het om haar drugs ging. 

Maar tijdens een inleidende zitting, die donderdag plaatsvond, gaf de rechter na enkele getuigenverklaringen het Openbaar Ministerie gelijk en dus gaat de zaak verder. Volgens Rose McGowans advocaten zijn de drugs door iemand tussen haar spullen gestopt. Haar tas lag vijf uur lang onbewaakt in het vliegtuig, voordat schoonmakers hem vonden. In die tijd zouden de drugs verstopt kunnen zijn.

Harvey Weinstein

Eerder vertelde Rose McGowan ook al dat Harvey Weinstein waarschijnlijk mensen heeft ingehuurd om deze drugs in haar tas te stoppen. Het zou een wraakactie zijn nadat Rose McGowan had verklaard dat ze in het verleden seksueel misbruikt is door de gevallen filmregisseur. De actrice beweert gevolgd, geïntimideerd en gehackt te zijn door medewerkers van Weinstein. Eerder werd al bekend dat de filmproducent journalisten, ex-spionnen en oud-militairen inzette om vrouwen die hem nu beschuldigen van seksuele intimidatie en misbruik te intimideren, zodat ze geen aangifte zouden doen.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is in het dagelijks leven werkzaam in de IT. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en blogt er tegenwoordig ook nog over. Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documentaires en non-fiction. Verder houdt hij ook ComputerGeek.nl bij.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply