Bats, Bones & Dice een groots Horror & Halloween convention.

Op 29 en 30 Oktober 2016 kunnen horror- en halloween liefhebbers genieten van de allereerste Nederlandse convention op dit gebied, Bats, Bones & Dice. Easyfairs, de eventorganisatie van oa. Dutch Comic Con, tovert tijdens het evenement de Jaarbeurshallen in Utrecht om tot Dracula’s kasteel gecombineerd met een enorme freakshow.

Bats Bones and Dice

Bats, Bones & Dice zoekt hiermee de scherpe rand van het pop-culture spectrum op. Met horror gerelateerde partners, films, cosplay wedstrijd en natuurlijk gasten. Daarnaast zal er een flinke dosis Rock and Roll over het geheel worden gegoten om het feest compleet te maken. Ook wordt hier de aftrap voor Halloween gegeven waar liefhebbers alvast in de stemming kunnen komen. Geheel in stijl kunnen zij twee dagen lang genieten van het grootste themaevenement van Nederland. Easyfairs is vorig jaar begonnen met het uitbreiden van de pop-culture evenementen in Nederland en België. Zij organiseren Dutch Comic Con, Facts en Antwerp Convention en komen dit jaar nog met een aantal nieuwe concepten, zoals Bats, Bones & Dice.

Wij willen met deze evenementen de gasten laten genieten van alles waar zij van houden. Beleving is hierbij het belangrijkst. Wanneer zij de vloer bij ons oplopen, worden zij meegenomen in een wereld die zij anders alleen op TV zien. Zij zijn even hun idolen, sterren en superhelden. Bats, Bones & Dice spreekt een doelgroep aan die uitgedaagd wil worden en al veel gezien heeft. Met dit evenement willen wij deze doelgroep laten ervaren dat zij nog lang niet alles hebben gezien en het altijd gekker, toffer en grootser kan. aldus Cornelien Baijens van Easyfairs.

Kaarten zijn nog niet in de voorverkoop. Meer informatie over Bats, Bones & Dice vind je op hun Facebook.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

You May Also Like

Leave a Reply