Egbert-Jan Weeber, Manuel Broekman en Thijs Römer in Bella Donna´s

De cast van de romantische komedie Bella Donna´s is uitgebreid met Egbert-Jan Weeber, Robert de Hoog, Manuel Broekman en Thijs Römer. De mannen staan Kiki van Deursen, Eva Laurenssen en Carolien Karthaus-Spoor bij in hun avontuur om de bucketlist van hun vriendin te voltooien. Andere rollen zijn voor Bart Klever, Nadja Hüpscher, Ferdi Stofmeel, Stephanie Louwrier, David Lucieer, Leo Alkemade, Jochem Nooyen, Melody Klaver en Holly Mae Brood.

De film wordt geregisseerd door Jon Karthaus, die net als bij Homies weer samen met Diederik Jekel het scenario schreef. De opnames zijn in volle gang, de film zal vanaf najaar 2017 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Bella Donna´s

Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde…

Bella Donna´s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply