Bier, Burgers & Blockbuster: The Hitman’s Bodyguard

Op woensdag 16 augustus organiseert Kinepolis een BBB – Bier, Burgers & Blockbuster – rond de nieuwe actiekomedie The Hitman’s Bodyguard.

The Hitman’s Bodyguard

The Hitman’s Bodyguard, de gloednieuwe actiekomedie vol ontploffingen en een flinke dosis humor, belooft een van de leukste films van deze zomer te worden. Een ideale titel voor de volgende Bier, Burgers & Blockbuster-avond bij Kinepolis. Op woensdag 16 augustus kan de bezoeker van deze BBB genieten van de voorpremière van The Hitman’s Bodyguard. Voorafgaand aan de film zijn er verse burgers van Speys beschikbaar tegen een speciaal tarief van slechts €1,50 per stuk en de gehele avond ijskoude biertjes voor €1,00 per stuk.

Synopsis

Om zijn ‘triple A-status’ als bodyguard weer terug te krijgen moet Michael Bryce (Ryan Reynolds) een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson). De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen.

Tickets

Informatie en tickets zijn verkrijgbaar via kinepolis.nl.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply