The Broken Circle Breakdown

The Broken Circle Breakdown werd in december 2012 voor het eerst uitgebracht in de bioscoop Nederland. Op 3 februari 2016 is deze film eenmalig te zien in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht in de reeks ‘psychoanalyse en film’. Op deze avond wordt de film ingeleid door een professional. Na de vertoning van de film is er ruimte voor discussie. De spreker op deze avond is Hans Sanders (psychiater).

Kijk voor meer informatie over deze avond op de website van het Louis Hartlooper Complex.

The Broken Circle BreakdownKijkwijzer_grof_taalgebruik Kijkwijzer_angstKijkwijzer_12

The broken circle breakdownGenre: Drama, Romantiek
Cast: Veerle Baetens, Johan Heldenberg
Regie: Felix van Groeningen
Speelduur: 111 minuten
Taal: Vlaams, Engels, Nederlands

Samenvatting

Tussen Elise en Didier is het liefde op het eerste gezicht, ondanks de grote verschillen. Zij is de nuchterheid zelve, hij een verstokte romanticus. Wanneer hun dochtertje geboren wordt is hun geluk compleet. maar als ze ziek wordt, reageren Elise en Didier, hoe kan het anders, totaal verschillend. Toch moeten ze samen met haar vechten. Een film over passie en noodlot, en hoe liefde het lot kan overwinnen, of niet.

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply