Bumblebee krijgt eigen spinoff

Volgens bronnen heeft Paramount plannen om na Transformers 5 een spin-off te maken rond Bumblebee. Dit  is de sympathieke gele transformer. Eerder deze week maakte Paramount al bekend dat er gewerkt wordt aan meerdere nieuwe Transformer films.

bumbleebe
Bumblebee

Bumblebee

Volgens de planning van Paramount komen er nieuwe films uit in juni 2017, juni 2018 en vervolgens juni 2019. De film over de gele transformer zou volgens de planning uit moeten komen tussen juni 2017 en juni 2018. Ook zal de film qua grootte een stuk kleiner zijn dan de andere Transformer films. Het budget zal namelijk een heel stuk lager liggen.

De eerste film over de auto-robot-hybrides verscheen in 2007 op het witte doek, zo’n twintig jaar nadat de Autobots en Decepticons het als cartoonfiguren tegen elkaar opnamen. In de jaren die volgden, werd de filmreeks aangevuld met nog drie andere films. De meest recente Transformer-film, Age of Extinction, dateert uit 2014.

 

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply