Chandler Riggs in ziekenhuis, cancelt komst Heroes Dutch Comic Con

Chandler Riggs, beter bekend als Carl Grimes in The Walking Dead, was zijn koffer al aan het pakken voor zijn vertrek naar Nederland toen het noodlot toesloeg. Wat er exact is gebeurd wil het management van Chandler niet openbaar maken, maar het is dusdanig serieus dat hij momenteel in het ziekenhuis ligt en zijn komst naar Heroes Dutch Comic Con moet cancelen.

Chandler heeft een videoboodschap gemaakt voor zijn fans waarin te zien is dat hij in een ziekenhuisbed ligt. Hij zegt in de video dat hij het heel jammer vindt dat hij niet naar het evenement kan komen en hoopt snel te herstellen, zodat hij een volgende editie zijn fans alsnog kan ontmoeten.

De organisatie van Heroes Dutch Comic Con licht toe: “Dit is een enorme domper, vooral voor zijn fans. Dit is echter onmacht en dat hebben wij niet in de hand. We willen benadrukken dat Chandler echt voornemend was om te komen, maar dat er iets is gebeurd waardoor hij daadwerkelijk niet kan komen. We wensen hem heel veel sterkte en hopen hem een volgende editie alsnog te mogen verwelkomen.”

Bezoekers die een Photobooth- en/of Meet & Greet-ticket hebben gekocht voor Chandler worden op korte termijn benaderd en krijgen hun geld terug.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply