Chantal Janzen krijgt hoofdrol in Het Verlangen.

Chantal Janzen speelt de hoofdrol in de nieuwe komische speelfilm Het Verlangen van regisseur Joram Lursen. Ook Gijs Naber, Alex Klaasen, Jelka van Houten en Cynthia Abma zullen te zien zijn in de film. Het  scenario is geschreven door Frank Ketelaar. De opnames van de film beginnen 10 April 2016.

Chantal Janzen

Plot

Als de zeer aantrekkelijke Brigitte (Chantal Janzen) met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn (Gijs Naber en Alex Klaasen), directie van de noodlijdende familie-uitgeverij, direct mogelijkheden. Met het oog op de media laten ze haar van rol wisselen met de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. De truc werkt; het boek wordt zowel artistiek als zakelijk een megasucces, maar de aanvankelijke overeenstemming tussen alle partijen slaat om in een bittere strijd om erkenning.

Het Verlangen

‘Ik verheug me erop de film Het Verlangen te maken met zulke leuke en goede acteurs. We zitten nu midden in de voorbereiding en de repetities stralen al zoveel plezier uit. Ik kan niet wachten te gaan draaien.‘ – Joram Lursen

‘Geregisseerd te worden door Joram Lürsen is altijd geweldig. En dan ook nog eens spelen met fantastische collega’s, en met een topscript geschreven door Frank Ketelaar, wordt dit een prachtige film.’  – Chantal Janzen

Het Verlangen wordt geproduceerd door Frans van Gestel, Arnold Heslenfeld en Laurette Schillings van  Topkapi Films in co-productie met BNN-VARA. De film komt tot stand met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, CoBO en het Abraham Tuschinski Fonds. Het laatste deel van de financiering van de film zal verworven worden middels private investeerders in de Maatschap Het Verlangen.

Distributeur September Film brengt de film in het voorjaar van 2017 uit in de Nederlandse bioscopen.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply