De beste manieren om op reis films te kijken

Lekker op reis gaan doe je natuurlijk om te ontspannen. Al kan het ook zo zijn dat je regelmatig voor zaken op stap moet. Wat de reden ook is, er zal altijd ook wel wat tijd voor jezelf bij komen kijken. In dat geval is het goed om de mogelijkheid te hebben om lekker naar films te kijken. Dan wil je dat wel op de best mogelijke manier doen. Om je een idee te geven van wat je het best kunt doen, is het leuk om de volgende tips door te nemen.

Streamen maakt alles makkelijker

De beste manier om op reis een film te kijken is door gewoon te zorgen dat je toegang hebt tot je Netflix-account. Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Neem dan gewoon een goede mini laptop mee. 10toptest.nl vertelt je precies welke je daarvoor moet hebben. Een kleine laptop is handig mee te nemen. Wanneer deze krachtig genoeg is, kan je gewoon op het wifi-netwerk van je bestemming inloggen en films streamen zonder een hapering of storing te ondervinden. Dit is een manier die eigenlijk niet te overtreffen is. Al zijn er wel andere mogelijkheden.

Een draagbare Blu-ray speler

Een goede alternatieve optie is het meenemen van een aantal van je favoriete films op Blu-ray. Ook dan kan je ervoor kiezen om een goed te hanteren speler mee te nemen in je bagage. Een draagbare speler is al voldoende om lekker te kunnen kijken. Bedenk je wel een belangrijke zaak. Je bent wel beperkt tot wat je meeneemt en je kunt natuurlijk niet eindeloos veel films meenemen als je op reis bent. Het werkt wel goed, maar is dus wel enigszins beperkt te noemen. Dit kan net het verschil maken als je op reis bent.

Ga naar de bioscoop

Zit je in een grote stad? Of ben je op een groot vakantiepark? Dan is de kans groot dat er een bioscoop of filmzaal vlakbij is. Dat geeft je mooi de gelegenheid om de nieuwste films als eerste te zien tijdens je reis. Dat kan in het buitenland ook nog weleens tot bijzondere ervaringen leiden. Daarnaast is het ook steeds gebruikelijker om oude films een nieuwe kans te geven in de bioscopen. Aan de andere kant is het wel ook zo dat in veel landen niet voor ondertiteling wordt gekozen. Dit kan het lastiger te volgen maken.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply