De beste series en films om thuis te kijken

Je kunt tegenwoordig op allerlei manieren films streamen en kijken op je televisie. Zo kun je een abonnement nemen op Netflix, Videoland of gewoon via je televisie provider naar Videoland of Film1 kijken. Als je van films houdt, is het ook zeker de moeite waard om eens te kijken welke KPN zenderpakketten iets toevoegen aan jouw wensen. Wist je bijvoorbeeld dat je bij KPN ook toffe films en series kunt bekijken door gewoon het KPN Plus pakket toe te voegen aan je abonnement? Zo kun je voor slechts 10 euro per maand onbeperkt genieten van films, series en 30 extra tv-zenders.

Blockbusters en toffe series

Met het Pluspakket kijk je elke maand naar nieuwe blockbusters in verschillende genres. In september kun je onder andere kijken naar War Dogs, How to be Single, Midnight Special, The Accountant, Suicide Squad en Lights Out. Dit zijn allemaal films die in het afgelopen jaar in de bioscoop gedraaid hebben en die zeker de moeite waard zijn om te kijken. Ook liefhebbers van series kunnen hun hart ophalen. Zo staan de seizoenen bijvoorbeeld Castle, Scandal, Outcast, Switched at Birth, The Fall en The Young Pope in het Pluspakket.

Ook voor kinderen

Recentelijk zijn alle zenders van het Kids Pakket ook toegevoegd aan het PlusPakket en dat betekent dat ook de jongste kijkers kunnen genieten van al hun favoriete films en series. Denk bijvoorbeeld aan Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos, Mega Mindy, K3, De avonturen van Pim & Pom, De Griezelbus en Thomas de Trein.

De titels in dit artikel zijn slechts een selectie van de films en series die je kunt bekijken via het KPN Pluspakket. Hiermee schetsen we een beeld van de mogelijkheden die je hebt om thuis op je eigen tv te kijken naar de leukste films en series.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply