De serie Penoza krijgt een film

Er gaan al wat langer geruchten rond dat Penoza seizoen vijf de laatste zou zijn. Maar toch blijkt het einde van de misdaad serie niet in zicht. Vandaag werd namelijk bekend gemaakt dat er een Penoza film gemaakt wordt. De producten NL Film liet dat vandaag weten.  NL Film is bezig met de ontwikkeling van een Penoza-film. “De film zal zich gedeeltelijk in het buitenland afspelen”, laat Alain de Levita van NL Film vrijdag weten.
Penoza

 

Penoza seizoen 5

De opnames van het vijfde seizoen gaan binnenkort van start. Naast Hendrickx spelen Loek Peters, Raymond Thiry, Gijs Naber, Sigrid ten Napel, Hajo Bruins en Niels Gomperts vaste rollen in de serie. “De gehele cast doet weer mee”, aldus De Levita. “Iedereen zal dus opnieuw te zien zijn in het vijfde seizoen.” Over de inhoud van de nieuwe reeks wil hij nog niets prijsgeven. Acteur Hajo Bruins, die rechercheur Jim Leeflang in de misdaadserie speelt, zei eerder dat seizoen vijf van Penoza de laatste zal zijn.
penoza-screen-2

Carmen van Walraven

Penoza, dat is genomineerd voor de Televizierring, vertelt over huisvrouw Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) die na de plotselinge dood van haar man (Thomas Acda) gedwongen wordt zijn rol in het criminele circuit over te nemen. Het vijfde seizoen van de spannende misdaadserie is in het najaar van 2017 te zien bij de KRO
The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply