Demi Lovato interviewt beroemdheden over seks

Demi Lovato is het gezicht van de nieuwe serie Pillow Talk with Demi Lovato. In deze serie gaat ze in gesprek met beroemdheden en experts.

De zangeres vertelde aan Deadline dat het om ongefilterde gesprekken gaat over onderwerpen zoals seks, relaties en gezondheid.

Ik heb mezelf altijd gezien als iemand die eerlijk is over zaken die spelen binnen mijn generatie, vertelt de 27-jarige Lovato over haar programma.

We verheugen ons erop om deze eerlijke gesprekken met het publiek te kunnen delen, zodat de kijkers zich kunnen relateren aan de onderwerpen.

Pillow Talk with Demi Lovato zal worden uitgezonden op Quibi. Dit nieuwe streamingsplatform heeft al meerdere grote series en shows aangekondigd, waaronder een surivalshow met Zac Efron, een documantaire over Tyra Banks een een horrorserie gemaakt door Steven Spielberg.

De serie zal worden uitgezonden op het nieuwe streamingplatform Quibi. Voor deze nieuwe dienst zijn er al diverse programma’s en shows aangekondigd, waaronder een survivalrealityshow van Zac Efron, een documentaire over schoonheid van Tyra Banks en een horrorserie die wordt geschreven door Steven Spielberg.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply