Home » Nieuws » Dick Maas genomineerd voor Louis Hartlooper Prijs

Regisseur Dick Maas maakt dit jaar kans op de Louis Hartlooper Prijs voor de beste filmpublicatie van het jaar. Dick Maas, die filmhits als Flodder, Amsterdamned en Sint maakte, schreef recent het boek Buurman, wat doet u nu?. Hierin geeft hij jonge collega’s tips en deelt hij een groot aantal openhartige anekdotes over zijn carrière.

Andere kanshebbers voor de prijs zijn het online magazine Plot over scenarioschrijven en historicus Hans Schoots, die een boek schreef over het langlopende conflict tussen regisseur Joris Ivens (1898-1989) en de Nederlandse regering. De Louis Hartlooper Prijs wordt uitgereikt tijdens het Nederlands Film Festival. Eerder ging de onderscheiding onder meer naar biografieën over regisseurs Wim Verstappen en Louis van Gasteren.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is in het dagelijks leven werkzaam in de IT. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en blogt er tegenwoordig ook nog over. Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documentaires en non-fiction. Verder houdt hij ook ComputerGeek.nl bij.

Leave a Reply