Disney+ in Nederland

Vanaf heden is de langverwachte streamingdienst Disney+ beschikbaar in Nederland. Nou ja, eigenlijk is het natuurlijk al beschikbaar vanaf 12 november. Maar de promotie hiervan viel nog wel wat tegen.

Nu tijdelijk gratis

Tijdelijk is het mogelijk om eerst een gratis proefabbonement te nemen. Hiermee is wel gelijk alles beschikbaar. Maar voor de ene cent die je moet betalen kan je wel kijken of het wat voor je is. Voor het proefabbonement klik hier.

Nederland heeft primeur

Naast de Verenigde Staten en Canada is Nederland het eerste land waar Disney+ te zien zal zijn. Een week na de introductie volgen Australië en Nieuw-Zeeland. Vanwege de goede technische infrastructuur heeft Disney ervoor gekozen de nieuwe streamingdienst in Nederland ook te lanceren.

Prijs van Disney+ in Nederland

De prijs van Disney+ is opmerkelijk lager dan we hadden verwacht. Eerder deze maand werd namelijk bekend dat abonnees in de V.S. $ 12,99 per maand gaan betalen. In Nederland betalen we  € 6.99,- per maand en dat is een stuk goedkoper dan Netflix. Al het aanbod is dan ook in zowel HD- als 4K kwaliteit beschikbaar en daar betaal je bij Netflix extra voor.

Content van Disney, Marvel en Pixar

We kijken op Disney+ niet alleen naar het aanbod van Disney, maar ook staat er content op van alle merken: Pixar, Marvel, Star Wars en National Geopraphic. Om alles goed te kunnen streamen werkt Disney samen met Apple, Google, Microsoft, Roku en Sony. Gebruikers kunnen zich direct via Disney+ registreren of indirect via een in-app aankoop, waardoor je ook kunt kijken via bijvoorbeeld Apple TV, Google Chromecast en de Xbox One.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply