Divergent: Ascendant niet in de bioscoop

Divergent Teaser 70x100 Ascendant.inddHet gerucht gaat dat het vierde en laatste deel van The Divergent Series: Ascendant mogelijk niet in de bioscoop zal verschijnen. Er wordt gezegd dat Lionsgate de bioscoop over wil slaan en de film meteen op televisie wil gaan vertonen. Dit is te lezen op Variety.com. De film staat voor alsnog gepland om in juni 2017 in première te gaan.

De eerste twee delen van de serie, Divergent en Insurgent, deden het goed in de bioscoop. Begin dit jaar kwam Allegiant, het derde deel, in de bioscoop. De bezoekersaantallen vielen zwaar tegen voor Lionsgate.

Er wordt gezegd dat Lionsgate de vierde film wil opnemen met de originele cast, waarna ze het grote scherm over zullen slaan. Daarnaast gaat het gerucht dat er een spin-off zal komen in de vorm van een televisie serie, mogelijk met een hele nieuwe cast.

We zijn benieuwd wat er gaat gebeuren en wachten de officiële berichten rondom Divergent: Ascendent af.

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply