Doutzen Kroes speelt mee in Justice League

Het Nederlandse model Doutzen Kroes is te zien in Justice League, de nieuwe film over de superhelden van DC Comics. Eerder vertolkte Kroes al de rol van amazone Venelia in wereldhit Wonder Woman. Zij keert in Justice League terug in deze rol, zo staat het vermeld in de uitnodiging van de Nederlandse première van de film.

Dolby Cinema Vue Hilversum

De eerste vertoning van Justice League vindt plaats in Dolby Cinema Vue Hilversum op 15 november. Dit is een van de weinige zalen in Nederland waar films met dit bijzondere geluidssysteem te zien en te horen zijn. In Justice League komen Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash samen om het kwaad te bestrijden. De film volgt op een aantal eerdere succesfilms over Wonder Woman, Batman en Superman.

Speculaties

Op fansites werd al lang gespeculeerd of het Nederlandse model in de film zou spelen. Maar tot nu toe was het nieuws niet officieel bevestigd. Venelia is de tweede filmrol ooit voor Kroes; zij maakte haar debuut in het historische epos Nova Zembla van regisseur Reinout Oerlemans.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply