Dutch Comic Con: Harry Potter actrice Evanna Lynch komt als special guest

Evanna Lynch, vooral bekend als Harry Potter’s excentrieke tovenares Luna Lovegood komt naar Heroes Dutch Comic Con op 23 en 24 november.

De Ierse actrice zal bij het grote publiek geen onbekend gezicht zijn; Lynch is vooral bekend van haar rol als de eigenaardige Luna Lovegood in de laatste vier Harry Potter films en is een zeer geliefd personage onder Harry Potter-fans. Onlangs werd Lynch genomineerd voor een Irish Film & Television Award (IFTA)-award voor haar hoofdrol in de onafhankelijke film My Name is Emily, welke in première ging tijdens het Toronto Film Festival van afgelopen jaar.

In haar vrije tijd besteedt Evanna veel tijd aan haar werk als activist voor de veganistische levensstijl. Ze startte de podcast, The Chickpeeps, waarin zij samen met drie co-hosts de dilemma’s bespreekt waar je als veganist tegenaan loopt. Ook doet zij liefdadigheidswerk voor de Ierse MS-vereniging en de non-profitorganisatie The Harry Potter Alliance, welke opkomt voor mensenrechten.

Evanna Lynch zal beide dagen op Heroes Dutch Comic Con aanwezig zijn om haar fans te ontmoeten en om met hen op de foto te gaan in de photobooth.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply