Eerste Teaser nieuwe Star Trek TV serie

Gisteren kwam de eerste trailer online voor de nieuwe tv-serie van Star Trek. Helaas is de trailer zelf een grote tegenvaller, behalve de tekst: Nieuwe vijanden, Nieuwe Crews, Nieuwe Helden en Nieuwe Werelden en het nieuwe logo wordt er helemaal niks bekend gemaakt. Wil je de trailer zelf zien? Hij staat hieronder.

Op dit moment is er nog steeds maar vrij weinig over de show bekend. Het is wel bekend dat de nieuwe show gemaakt wordt door Bryan Fuller bekend van Hannibal. Ook is bekend dat Nicholas Meyer is aangetrokken als schrijver. Nicholas Meyer was eerder betrokken bij het de speelfilm Star Trek II: The Wrath of Khan waarmee Star Trek weer terug in de markt kwam.

De cast zelf is nog niet aangekondigd, maar aangezien het volgend jaar al op TV moet zijn kan dit nooit meer lang duren. Vanaf januari 2017 begint CBS met uitzenden in Amerika. Hoelang het duurt voordat het ook in Nederland uitkomt is niet bekend.

Maar op 21 juli komt eerst de Star Trek: Beyond in de Nederlandse bioscopen.

 

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply