FEAR is het horrorkanaal op Amazon Prime

ODMedia, Source 1 Media en Premiere TV presenteren FEAR, een entertainment abonneedienst op Amazon Prime Video Channels. FEAR biedt een zeer brede selectie films voor elke fan van angstaanjagende, mysterieuze, keiharde, cult- en/of uitdagende horrorfilms.

Door het stoppen van themakanaal Horrify per 31 juli jl., is FEAR nu het enige themakanaal waar de horrorfan in Nederland terecht kan. FEAR is dan ook hét horrorkanaal met momenteel meer dan 200 horrortitels, zoals Radius, Mayhem, Let us Pray, Sharknado, Terrifier en Howl. Het aanbod van FEAR betreft zowel nieuwe films als klassiekers in verschillende subgenres.

In augustus worden onder meer The Wind Walker (van Tom Chaney met David G.B. Brown, Brian Kruger en Lauren Mae Shafer), Stephen King’s Cell ( van Tod Williams met John Cusack, Samuel L. Jackson en Isabelle Fuhrman) en The Autopsy of Jane Doe (van André Øvredal met Brian Cox, Emile Hirsch en Ophelia Lovibond) toegevoegd.

“We zijn enorm enthousiast dat we samen met ODMedia een horrorkanaal hebben kunnen starten op het platform van één van de grootste SVOD partijen in de wereld. Sinds november timmeren we enorm aan de weg en hebben we flink wat horrorfans mogen verwelkomen binnen het nieuwe kanaal”, aldus Willem Sonnemans CEO van Source 1 Media.

Sjef Pijnenburg CEO van ODMedia vult aan: “Vanuit ODMedia hebben we samen de pitch succesvol gepresenteerd voor FEAR bij Amazon. We zijn dan ook enorm trots dat we dit voor elkaar hebben weten te boksen. Voor FEAR verzorgen wij het channel management, design, marketing (i.s.m. S1M en Premiere TV) en technische aanlevering bij Amazon. We zien dan ook een enorme toekomst voor channels in Nederland zoals het zich ook bewezen heeft in de andere landen.”

“Met het stoppen van Horrify en zeer positieve ontwikkelingen binnen ons kanaal is dit nu het moment om officieel FEAR in the picture te zetten. We voorzien tegen het einde van het jaar meer dan 260 films op het kanaal te hebben en daarin marktleider te zijn binnen het horrorgenre” zegt Erik Schuit, CEO van Premiere TV.

Kijk voor het aanbod op www.fearchannel.online en natuurlijk binnen Amazon Prime Video Channels.

 

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply