FilmGeek.nl https://www.filmgeek.nl Fri, 11 Oct 2019 06:21:51 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.4 https://www.filmgeek.nl/wp-content/uploads/2017/02/cropped-logo_filmgeek-FB-omslag-32x32.jpg FilmGeek.nl https://www.filmgeek.nl 32 32 105117919 PENOZA TRAKTEERT FANS OP LANDELIJKE PUBLIEKSPREMIÈRE https://www.filmgeek.nl/penoza-trakteert-fans-op-landelijke-publiekspremiere/ https://www.filmgeek.nl/penoza-trakteert-fans-op-landelijke-publiekspremiere/#respond Fri, 11 Oct 2019 06:21:51 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=67994 Op maandag 18 november gaat PENOZA: THE FINAL CHAPTER landelijk in première in meer dan 100 bioscopen. Fans kunnen de film tegelijkertijd zien met de feestelijke vertoning die voor cast en crew wordt georganiseerd in Pathé Tuschinski te Amsterdam. Fans krijgen hiermee de gelegenheid om de film tien dagen eerder […]

The post PENOZA TRAKTEERT FANS OP LANDELIJKE PUBLIEKSPREMIÈRE appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
Op maandag 18 november gaat PENOZA: THE FINAL CHAPTER landelijk in première in meer dan 100 bioscopen. Fans kunnen de film tegelijkertijd zien met de feestelijke vertoning die voor cast en crew wordt georganiseerd in Pathé Tuschinski te Amsterdam. Fans krijgen hiermee de gelegenheid om de film tien dagen eerder te zien dan de langverwachte release. Vele bioscopen vertonen voorafgaand aan de film een live stream naar de rode loper, waardoor men kan meegenieten van interviews met de cast. De ticketverkoop voor de landelijke publiekspremière start vandaag. Voor wie geen kaartje weet te bemachtigen, draait de film vanaf 28 november in de bioscopen.

PENOZA: THE FINAL CHAPTER grijpt terug op vijf zenuwslopende tv-seizoenen. Het leven van de familie van Walraven wordt overhoop gehaald wanneer het noodlot toeslaat. Voor de trouwe fans is het een feest van herkenning en voor de rest van Nederland een mogelijkheid om alsnog kennis te maken met één van Nederlands’ populairste crime-series aller tijden.

Monic Hendrickx, Sigrid ten Napel, Stijn Taverne, Niels Gomperts, Olga Zuiderhoek, Hajo Bruins, Raymond Thiry en Loek Peters kruipen nog een allerlaatste keer in de huid van hun vaste personages. Bijrollen zijn weggelegd voor onder meer Maarten Heijmans, Charlie Chan Dagelet, Tygo Gernandt, Mark Rietman, Aus Greidanus en Walid Benmbarek. Diederik van Rooijen is verantwoordelijk voor zowel het script als de regie. De film is geproduceerd door NL Film in co-productie met KRO-NCRV.

Het verhaal
De Zwarte Weduwe is niet dood…
Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

PENOZA: THE FINAL CHAPTER is vanaf 28 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

The post PENOZA TRAKTEERT FANS OP LANDELIJKE PUBLIEKSPREMIÈRE appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/penoza-trakteert-fans-op-landelijke-publiekspremiere/feed/ 0 67994
Vijf films voor World Mental Health Day https://www.filmgeek.nl/vijf-films-voor-world-mental-health-day/ https://www.filmgeek.nl/vijf-films-voor-world-mental-health-day/#respond Thu, 10 Oct 2019 16:22:42 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=67964 Het is vandaag World Mental Health Day. Er zijn prachtige films gemaakt over dit onderwerp. In dit lijstje zet ik mijn 5 favoriete films over psychische gezondheid op een rijtje.   Girl, Interrupted (1999) Deze film hoort sowieso thuis in mijn rijtje van favorieten. Girl, Interrupted vertelt een intens en […]

The post Vijf films voor World Mental Health Day appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
Het is vandaag World Mental Health Day. Er zijn prachtige films gemaakt over dit onderwerp. In dit lijstje zet ik mijn 5 favoriete films over psychische gezondheid op een rijtje.

 

Girl, Interrupted (1999)

Deze film hoort sowieso thuis in mijn rijtje van favorieten. Girl, Interrupted vertelt een intens en prachtig verhaal over een bizarre vriendschap tussen twee jonge meiden op de gesloten afdeling van een psychiatrisch ziekenhuis in de jaren ’60. De hoofdpersoon, Susannah Kaysen, wordt na een suicide poging opgenomen en gediagnosticeerd met een borderline persoonlijkheidsstoornis. Lisa heeft een sociopatische persoonlijkheidsstoornis. Op de gesloten afdeling waar ze verblijven zitten nog meer patiënten met verschillende diagnoses, waaronder verschillende eetstoornissen. De film is gebaseerd op de gelijknamige memoir van Susannah Kaysen uit 1993.

 

 

Black Swan (2010)

Natalie Portman speelt in deze film Nina, een jonge ballerina die de hoofdrol mag dansen in Tchaikovsky’s balletstuk Swan Lake. Vanaf dat moment gaat haar mentale gezondheid steeds verder achteruit. Nina worstelt met trauma’s, hallucinaties en een eetstoornis. Ze doet aan automutilatie. Ze zet alles op alles om te presteren, maar aan de andere kant zie je dat ze zichzelf langzaam uitput en verwoest. Het verhaal is donker, heftig en wordt ondersteund door de prachtige muziek van Tchaikovsky’s “Swan Lake”.

 

 

 

We need to talk about Kevin (2011)

In We need to talk about Kevin zie je hoe een moeder worstelt met de gevoelens voor haar zoon. Hij heeft ‘iets’ gedaan, maar als kijker weet je niet meteen hoe de vork in de steel zit. Het moet wel iets ergs zijn, want Kevin zit ervoor in de gevangenis. Via de herinneringen van de moeder ontdek je dat de relatie met haar zoon nooit goed geweest is. Ze wist niet hoe ze van hem moet houden en ze begreep hem niet. Moeder Eva vraagt zich af of de vreselijke gebeurtenissen haar schuld zijn en of ze dit had kunnen voorkomen. Kevin vertoont in deze film tekenen van een antisociale persoonlijkheidsstoornis, maar zijn vader houdt hem steeds de hand boven het hoofd. De rollen van Eva en Kevin worden briljant neergezet door Tilda Swinton en Ezra Miller.

 

The Perks Of Being A Wallflower (2012)

In The Perks of Being a Wallflower speelt Ezra Miller wederom een belangrijke rol, maar deze keer doet hij dat samen met Logan Lerman en Emma Watson. Charlie wordt opgenomen met PTSS nadat zijn beste vriend zichzelf van het leven beroofd heeft. Daarnaast is hij als kind misbruikt. Als hij na de zomer terug komt op school, is hij bang voor de reactie van zijn klasgenoten. Hij leert tijdens een football wedstrijd Patrick en zijn stiefzus Sam kennen en de drie ontwikkelen een vreemd, maar mooie vriendschap. Deze groep bijzondere tieners begrijpt elkaar zonder woorden, omdat ze een vergelijkbaar verleden hebben. Ze worstelen allemaal op hun eigen manier met pijn, verdriet, afwijzing en jeugdtrauma’s.

 

Split (2016)

De film Split gaat over Kevin (gespeeld door James McAvoy) heeft een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Hij heeft 23 verschillende persoonlijkheden en een 24e staat op het punt om door te breken. Een van zijn persoonlijkheden ontvoerd drie meisjes en zij proberen met behulp van zijn andere persoonlijkheden te ontsnappen voor ‘het beest’ tevoorschijn zal komen. Ondertussen zie je ook de strijd van Kevin en hoe zijn psychiater hem probeert te helpen. James McAvoy levert echt fantastisch acteerwerk. Je ziet heel snel wanneer ‘Kevin’ van personage wisselt, de veranderingen zijn soms subtiel en andere keren heel duidelijk, maar James heeft zich echt goed ingeleefd in zijn rol.

 

Heb jij een favoriet die je aan dit lijstje toe zou willen voegen? 

 

 

 

The post Vijf films voor World Mental Health Day appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/vijf-films-voor-world-mental-health-day/feed/ 0 67964
Kinepolis opent eerste ScreenX-bioscoopzaal van Nederland https://www.filmgeek.nl/kinepolis-opent-eerste-screenx-bioscoopzaal-van-nederland/ https://www.filmgeek.nl/kinepolis-opent-eerste-screenx-bioscoopzaal-van-nederland/#respond Wed, 09 Oct 2019 05:45:30 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=67955 Gisteravond is in Kinepolis Jaarbeurs door de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen de eerste ScreenX-zaal van Nederland geopend. Deze gloednieuwe bioscooptechnologie creëert een 270 graden filmervaring door scènes uit te breiden naar de zijwanden van het theater. Vanaf donderdag 10 oktober kunnen bezoekers hun filmervaring verbreden, tickets zijn nu al […]

The post Kinepolis opent eerste ScreenX-bioscoopzaal van Nederland appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
Gisteravond is in Kinepolis Jaarbeurs door de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen de eerste ScreenX-zaal van Nederland geopend. Deze gloednieuwe bioscooptechnologie creëert een 270 graden filmervaring door scènes uit te breiden naar de zijwanden van het theater. Vanaf donderdag 10 oktober kunnen bezoekers hun filmervaring verbreden, tickets zijn nu al te koop.

In aanwezigheid van filmmakers, distributeurs en medewerkers van Kinepolis, verklaarde burgemeester Jan van Zanen dinsdag 8 oktober de eerste ScreenX-zaal van Nederland voor geopend. “Ook na het Nederlands Film Festival is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland. Hier word je letterlijk het stralende middelpunt van de film door een scherm dat als het ware om je heen is gekruld.”

Het door het Koreaanse CJ 4DPLEX ontwikkelde ScreenX is ‘s werelds eerste multi-projectie theatertechnologie en werd op filmbeurs ShowEast 2018 erkend als de ‘Innovator van het jaar’. Van de 203 ScreenX-schermen ter wereld zijn er 22 in Europa geïnstalleerd, waarvan dus nu één in Nederland.

Ultieme filmbeleving
Samen met de naastgelegen MX4D-zaal – waarin alle zintuigen op scherp worden gezet door bewegende stoelen, weersimulaties en geureffecten – geeft de ScreenX-zaal vorm aan de ambities van Kinepolis.

“Wij staan voor de ultieme filmbeleving,” aldus Jacqueline Aarts, Country Manager Box Office, Sales & Marketing van Kinepolis. “Na de reguliere laserprojectie, overtreffende Laser ULTRA-projectie en RealD 3D kunnen onze bezoekers vanaf aankomende week donderdag nóg een extra dimensie aan hun filmervaring toevoegen met MX4D en hun blik verbreden met het indrukwekkende ScreenX. Dat betekent in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht dus écht voor ieder wat wils en een filmbeleving van het hoogste niveau.”

Ervaar Gemini Man extra intens
Beide technologieën gaan in première met de actiefilm Gemini Man, waarin Will Smith de twee hoofdrollen vertolkt. Later dit jaar beleef je Disney’s Maleficent 2, Terminator: Dark Fate, Jumanji 2: The Next Level en Star Wars: The Rise Of Skywalker extra intens in ScreenX en MX4D. Onder andere Spider-Man: Far From Home, Pokémon, Alita: Battle Angel en Captain Marvel waren eerder al in het buitenland in deze afwijkende formats te zien.

The post Kinepolis opent eerste ScreenX-bioscoopzaal van Nederland appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/kinepolis-opent-eerste-screenx-bioscoopzaal-van-nederland/feed/ 0 67955
Recensie: Station 19 – seizoen 1 https://www.filmgeek.nl/recensie-station-19-seizoen-1/ https://www.filmgeek.nl/recensie-station-19-seizoen-1/#respond Tue, 08 Oct 2019 08:29:51 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=67868 Afgelopen voorjaar startte Net 5 met het uitzenden van Station 19, een spin-off van Grey’s Anatomy. Ik keek niet meteen mee, want ik was veel te druk met andere dingen. Nu had ik eindelijk tijd, dus Spuit 11 (heeft het eerste seizoen inmiddels ook gezien. Ik zeg maar meteen: Ik ben […]

The post Recensie: Station 19 – seizoen 1 appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
Afgelopen voorjaar startte Net 5 met het uitzenden van Station 19, een spin-off van Grey’s Anatomy. Ik keek niet meteen mee, want ik was veel te druk met andere dingen. Nu had ik eindelijk tijd, dus Spuit 11 (heeft het eerste seizoen inmiddels ook gezien. Ik zeg maar meteen: Ik ben enthousiast en heel benieuwd naar seizoen twee!

Plot

Station 19 draait om het wel en wee in de brandweerkazerne Station 19. De brandweermannen en – vrouwen van deze kazerne werken samen als één grote familie. Elke aflevering brengt zijn eigen branden en andere gevaren met zich mee, maar daarnaast loopt er een rode draad door de serie heen. Captain Pruitt Herrera wordt ziek en kan zijn functie niet meer uitvoeren. Station 19 moet op zoek naar een nieuwe leider. Het zou voor de hand liggen om Jack Gibson de promotie te geven, omdat hij de volgende in rang is. Captain Pruitt Herrera besluit op zijn laatste dag om zijn dochter, Andy Herrera, dezelfde rang te geven, waardoor zij samen strijden voor deze baan. Een kleine twist in dit verhaal is dat Jack en Andy ‘stiekem’ een relatie met elkaar hebben. Een tweede verhaallijn draait om Ben Warren, die we kennen uit Grey’s Anatomy. Hij is de rookie van de kazerne en moet nog wennen aan het brandweerleven. Uiteraard hebben de andere personages ook hun verhalen.

Station 19

Voor fans van Grey’s Anatomy heeft deze serie veel herkenbare elementen. De afleveringen beginnen en eindigen met een voice over door één van de acteurs. Dat geeft gelijk een vertrouwd gevoel. Het enige verschil is dat je (op Ben Warren na) met nieuwe personages te maken hebt, die je stuk voor stuk nog moet leren kennen. Dat is eigenlijk tegelijkertijd wel erg leuk. Omdat Ben mee doet in deze serie, krijg je er ook een fijne dosis Miranda Bailey bij. Ik vind haar in Grey’s super tof, dus dat is prima. Zo hier en daar wandelen er nog wat meer bekende gezichten door de serie heen. Ik ben benieuwd of we in het nieuwe seizoen van Grey’s ook nog meer gaan zien van de brandweer.

Mijn conclusie? Ik was al fan van Grey’s Anatomy, Shonda Rhimes en al haar series, maar Station 19 gaat zeker op mijn lijstje van favorieten!

 

The post Recensie: Station 19 – seizoen 1 appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/recensie-station-19-seizoen-1/feed/ 0 67868
Apps die je als filmgeek moet hebben https://www.filmgeek.nl/apps-die-je-als-filmgeek-moet-hebben/ https://www.filmgeek.nl/apps-die-je-als-filmgeek-moet-hebben/#comments Mon, 07 Oct 2019 10:40:50 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=67950 Als jij een echte filmliefhebber bent dan wil jij ook alle filminformatie bij de hand hebben op jouw smartphone. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel applicaties beschikbaar die hierbij een handje helpen. Wij hebben daarom hieronder enkele apps voor de rasechte filmgeek op een rijtje gezet: Pathé De Pathé is […]

The post Apps die je als filmgeek moet hebben appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
Als jij een echte filmliefhebber bent dan wil jij ook alle filminformatie bij de hand hebben op jouw smartphone. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel applicaties beschikbaar die hierbij een handje helpen. Wij hebben daarom hieronder enkele apps voor de rasechte filmgeek op een rijtje gezet:

Pathé

De Pathé is de bioscoopgigant van Nederland. Het bedrijf beschikt alleen al in ons land over meer dan twintig vestigingen. Misschien ben jij wel een abonnee bij de Pathé en kan je voor een klein bedrag per maand onbeperkt van de beste films genieten. Dan is het al helemaal handig om de Pathé app te downloaden. Los van alle informatie over de films, kan je ook eenvoudig plaatsen reserveren en de trailers bekijken. En wat ook leuk is, je kaartje komt gewoon als QR-code op jouw telefoon te staan en kan gescand worden bij de ingang. Geen rompslomp meer met de papieren tickets. Mocht je die trouwens sparen, dan kan je de tickets gewoon nog uit de automaat halen.

Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingsdienst. Voor een bedrag van 8,99 euro per maand kan jij genieten van een ruime keuze aan films en televisieseries. Zelfs bekende Nederlandse televisieprogramma’s kunnen alvast worden vooruitgekeken op de Videoland app. In totaal staan er meer dan zevenhonderd verschillende titels op Videoland, het gaat om zowel Nederlandse als buitenlandse films en series. En natuurlijk is er ook voldoende aanbod voor kinderen aanwezig.

IMDb

De International Movie Database (IMDb) app is de beste film-applicatie van dit moment. Alles wat er te weten valt over een film kan je hier terugvinden. Leuke feitjes over de film, achtergrondverhalen, trailers, informatie over de cast en natuurlijk ook de regisseur. Deze informatiebron is dan ook een must op de smartphone of tablet van een echte filmgeek.

Disney+

In september 2019 werd de nieuwe Disney+ applicatie uitgebracht. Wij Nederlanders mogen als eerste de app gaan ontdekken. Het aanbod van Disney+ is momenteel nog beperkt, maar zeer binnenkort komen alle nieuwe toppers van Disney ook online. Je moet dan denken aan de beste Pixar, Marvel en Disney films. Maar ook de liefhebbers van Star Wars zullen niet worden teleurgesteld.

The post Apps die je als filmgeek moet hebben appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/apps-die-je-als-filmgeek-moet-hebben/feed/ 1 67950
Joker stevent af op record https://www.filmgeek.nl/joker-stevent-af-op-record/ https://www.filmgeek.nl/joker-stevent-af-op-record/#respond Mon, 07 Oct 2019 06:01:26 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=67941 Ondanks aangescherpte veiligheidsmaatregelen in Amerikaanse bioscopen, lijkt Joker de beste opening te bereiken die een film ooit in de maand oktober wist te behalen, schrijft The Hollywood Reporter. De film bracht afgelopen vrijdag een bedrag van 39,9 miljoen dollar (omgerekend 36,3 miljoen euro) bij de bioscoopkassa’s op. Het huidige record voor een film […]

The post Joker stevent af op record appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
Ondanks aangescherpte veiligheidsmaatregelen in Amerikaanse bioscopen, lijkt Joker de beste opening te bereiken die een film ooit in de maand oktober wist te behalen, schrijft The Hollywood Reporter.

De film bracht afgelopen vrijdag een bedrag van 39,9 miljoen dollar (omgerekend 36,3 miljoen euro) bij de bioscoopkassa’s op. Het huidige record voor een film die in oktober in première ging, ligt op 95 miljoen dollar. Volgens berekeningen zal de film buiten Amerika komende zondag een bedrag van 190 miljoen dollar opbrengen.

Extra toezicht in grote bioscopen

De door Todd Phillips (The Hangover-trilogie) geregisseerde film zorgde enkele weken voor de première voor veel reuring. Zo zou het hoofdpersonage, een met ernstige, mentale gezondheidsklachten kampende comedian (gespeeld door Joaquin Phoenix) die steeds verder afglijdt in een spiraal van agressie en waanzin, volgens critici mensen kunnen aanzetten tot openbare geweldpleging.

Hoewel er in massale, Amerikaanse steden zoals Los Angeles en New York geen aanwijzingen waren voor aanslagen die een connectie hebben met de film, besloten verschillende politiebureau’s toch extra toezicht te houden in de grote bioscopen in het land.

Afgelopen donderdag schrapte een bioscoop in Huntington Beach (Californië) wel twee vertoningen van de film, omdat de politie een serieus te nemen dreiging had waargenomen. De bioscoop kon de volgende dag echter gewoon doorgaan met de voorgenomen filmprogrammering.

Twaalf doden tijdens Batman-film

Het personage Joker is afkomstig uit het stripuniversum van DC en is een van de aartsvijanden van de superheld Batman.

Tijdens een vertoning van de Batman-film The Dark Knight Rises in Aurora (Colorado) op 20 juli 2012 schoot een verwarde man twaalf mensen dood. Zeventig bioscoopbezoekers raakten daarnaast gewond. Joker zal daarom niet in die Amerikaanse stad vertoond worden.

De nabestaanden van de schietpartij in Aurora eisen dat filmstudio Warner Bros. een deel van de recette van Joker zal doneren aan een slachtofferfonds. Ook vinden zij dat de studio zich duidelijker moet uitspreken voor een herziening van de wapenwet in Amerika.

Acteur Robert de Niro, ook te zien in Joker, zei recentelijk dat hij het eens is met de eisen van nabestaanden.

The post Joker stevent af op record appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/joker-stevent-af-op-record/feed/ 0 67941
Ryan Reynolds in de officiële trailer van 6 Underground https://www.filmgeek.nl/ryan-reynolds-in-de-officiele-trailer-van-6-underground/ https://www.filmgeek.nl/ryan-reynolds-in-de-officiele-trailer-van-6-underground/#respond Wed, 02 Oct 2019 08:45:11 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=67918 In 6 Underground maken we kennis met een nieuw soort actieheld. Zes eenlingen van over de hele wereld, ieder van hen de allerbeste in zijn of haar vak, worden samengebracht. Naast hun buitengewone talent zijn ze geselecteerd vanwege hun gigantische drive om het verleden uit te wissen en onze toekomst […]

The post Ryan Reynolds in de officiële trailer van 6 Underground appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
In 6 Underground maken we kennis met een nieuw soort actieheld. Zes eenlingen van over de hele wereld, ieder van hen de allerbeste in zijn of haar vak, worden samengebracht. Naast hun buitengewone talent zijn ze geselecteerd vanwege hun gigantische drive om het verleden uit te wissen en onze toekomst voorgoed te veranderen.

Het team wordt gekozen door een mysterieuze leider (Ryan Reynolds). En hoewel hij en zijn team waarschijnlijk worden vergeten, is zijn voornaamste missie ervoor zorgen dat hun acties wél voor altijd herinnerd zullen worden.

Info

Geregisseerd door: Michael Bay

Geschreven door: Paul Wernick & Rhett Reese

Geproduceerd door: David Ellison, Don Granger, Dana Goldberg, Ian Bryce

Co-geproduceerd door: Jonathan Hook, Michael Kase

Executive geproduced door: Matthew Cohan

Cast: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy Lior Raz, Payman Maadi and Dave Franco

The post Ryan Reynolds in de officiële trailer van 6 Underground appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/ryan-reynolds-in-de-officiele-trailer-van-6-underground/feed/ 0 67918