FilmGeek.nl https://www.filmgeek.nl Fri, 09 Aug 2019 07:24:31 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.2 https://www.filmgeek.nl/wp-content/uploads/2017/02/cropped-logo_filmgeek-FB-omslag-32x32.jpg FilmGeek.nl https://www.filmgeek.nl 32 32 105117919 De Nederlandse Filmnacht: Instinct op 27 september in 20 filmtheaters https://www.filmgeek.nl/de-nederlandse-filmnacht-instinct-op-27-september-in-20-filmtheaters/ https://www.filmgeek.nl/de-nederlandse-filmnacht-instinct-op-27-september-in-20-filmtheaters/#respond Fri, 09 Aug 2019 07:24:31 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=67703 Tijdens de Nederlandse Filmnacht op vrijdag 27 september vertonen twintig filmtheaters onder de vlag van het Nederlands Film Festival de nieuwe Nederlandse film Instinct. Instinct is het regiedebuut van Halina Reijn en tevens de openingsfilm van het Nederlands Film Festival 2019. De hoofdrollen worden gespeeld door Carice van Houten en […]

The post De Nederlandse Filmnacht: Instinct op 27 september in 20 filmtheaters appeared first on FilmGeek.nl.

]]>

Tijdens de Nederlandse Filmnacht op vrijdag 27 september vertonen twintig filmtheaters onder de vlag van het Nederlands Film Festival de nieuwe Nederlandse film Instinct. Instinct is het regiedebuut van Halina Reijn en tevens de openingsfilm van het Nederlands Film Festival 2019. De hoofdrollen worden gespeeld door Carice van Houten en Marwan Kenzari. Deze voorpremres vinden plaats op dezelfde avond als de rode loper-première van Instinct. De Nederlandse Filmnacht omvat film, thematische verdieping en een speciaal georganiseerd randprogramma.

Instinct

Carice van Houten speelt in de psychologische thriller Instinct Nicoline, een psychologe in een TBS-kliniek die verstrikt raakt in een machtsspel met haar cliënt Idris. Idris, gespeeld door Marwan Kenzari, staat op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Nicoline is sceptisch en probeert zijn verlof te verhinderen, waardoor Idris langzaam transformeert in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag.

Bijrollen zijn voor onder meer Marie-Mae van Zuilen, Ariane Schluter, Betty Schuurman, Pieter Embrechts, Tamar van den Dop, Robert de Hoog, Juda Goslinga en Akwasi Owusu Ansah. Het scenario van Instinct is geschreven door Esther Gerritsen op basis van een idee van Halina Reijn naar aanleiding van ware gebeurtenissen.

Locaties

De twintig deelnemende theaters zijn:

 1. De Cacao Fabriek, Helmond
 2. Chassé Theater & Cinema, Breda
 3. Filmhuis Alkmaar, Alkmaar
 4. Filmhuis Bussum, Bussum
 5. Filmhuis de Domijnen, Sittard
 6. Filmhuis Den Haag, Den Haag
 7. Filmtheater de Fabriek, Zaandam
 8. Filmtheater Gigant, Apeldoorn
 9. Filmtheater Hilversum, Hilversum
 10. Focus Filmtheater, Arnhem
 11. Filmschuur, Haarlem
 12. Hoogt on Tour – locatie: de Nijverheid, Utrecht
 13. Het Ketelhuis, Amsterdam
 14. De Klinker, Winschoten
 15. LantarenVenster, Rotterdam
 16. De Lieve Vrouw Theater en Filmhuis, Amersfoort
 17. Lumière, Maastricht
 18. LUX, Nijmegen
 19. Luxor, Zutphen
 20. Natlab, Eindhoven

De Nederlandse Filmnacht
Dit is de vijfde editie van de Nederlandse Filmnacht. Eerdere edities van de Nederlandse Filmnacht stonden in het teken van Stop Acting Now (2016), Broers (2017), Niemand in de Stad (2018) en Dirty God (2019). De Nederlandse Filmnacht brengt de Nederlandse artistieke film dichter bij het publiek en wordt georganiseerd door het NFO (Nederlands Filmtheater Overleg), Eye Filmmuseum, het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds. Deze editie komt tot stand in samenwerking met September Film en de deelnemende filmtheaters. Instinct is geproduceerd door Topkapi Films in samenwerking met Man Up, het productiebedrijf van Halina Reijn en Carice van Houten. September Film brengt de film op 3 oktober uit in de Nederlandse bioscopen.
De vijfde Nederlandse Filmnacht vindt op 27 september 2019 plaats en begint na de officiële première van Instinct op het Nederlands Film Festival in de StadsschouwburgUtrecht. Tickets zijn verkrijgbaar via de deelnemende theaters.

The post De Nederlandse Filmnacht: Instinct op 27 september in 20 filmtheaters appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/de-nederlandse-filmnacht-instinct-op-27-september-in-20-filmtheaters/feed/ 0 67703
Thomas de Stoomlocomotief – Opgraven en Ontdekken – vanaf 1 september in de kleuterbios https://www.filmgeek.nl/thomas-de-stoomlocomotief-opgraven-en-ontdekken-vanaf-1-september-in-de-kleuterbios/ https://www.filmgeek.nl/thomas-de-stoomlocomotief-opgraven-en-ontdekken-vanaf-1-september-in-de-kleuterbios/#respond Fri, 02 Aug 2019 06:46:14 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=67687 Vanaf 1 september is jouw favoriete stoomlocomotief Thomas te zien op het witte doek! Just Film Distribution en Just4Kids brengen namelijk op 1 september de Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken uit in de kleuterbios en vanaf 11 september zal de film ook meegenomen worden in de reguliere programmering. Thomas en zijn vriendjes zijn al jarenlang […]

The post Thomas de Stoomlocomotief – Opgraven en Ontdekken – vanaf 1 september in de kleuterbios appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
Vanaf 1 september is jouw favoriete stoomlocomotief Thomas te zien op het witte doek! Just Film Distribution en Just4Kids brengen namelijk op 1 september de Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken uit in de kleuterbios en vanaf 11 september zal de film ook meegenomen worden in de reguliere programmering. Thomas en zijn vriendjes zijn al jarenlang te zien op RTL Telekids en iedereen kent Thomas natuurlijk ook van de boeken The Railway Series van Wilbert Vere Awdry en zijn zoon. Thomas is in deze film met zijn vriendjes in Italië. Thomas wil zijn nieuwe vriendin Gina graag bewijzen dat hij ook een expert is in alles wat Italiaans is, maar dan verdwaalt hij in een oude mijn en stuit op een oude legende…

Trailer

Thomas

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief?

Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost! Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden?

The post Thomas de Stoomlocomotief – Opgraven en Ontdekken – vanaf 1 september in de kleuterbios appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/thomas-de-stoomlocomotief-opgraven-en-ontdekken-vanaf-1-september-in-de-kleuterbios/feed/ 0 67687
Video streaming vergelijken: dit zijn de beste platformen https://www.filmgeek.nl/video-streaming-vergelijken-dit-zijn-de-beste-platformen/ https://www.filmgeek.nl/video-streaming-vergelijken-dit-zijn-de-beste-platformen/#comments Wed, 31 Jul 2019 08:20:01 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=67685 Daar zit je dan met je goede gedrag thuis op de bank. In de zomer is het komkommertijd op tv. Wat ga je nu kijken? Nou dat bepaal jij tegenwoordig dus gewoon helemaal zelf. Een overzicht van verschillende video streaming diensten zetten wij hier voor je op een rijtje.  Wil […]

The post Video streaming vergelijken: dit zijn de beste platformen appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
Daar zit je dan met je goede gedrag thuis op de bank. In de zomer is het komkommertijd op tv. Wat ga je nu kijken? Nou dat bepaal jij tegenwoordig dus gewoon helemaal zelf. Een overzicht van verschillende video streaming diensten zetten wij hier voor je op een rijtje.

 Wil je wel of geen royaal aanbod Nederlandse producties?

De populariteit van video streaming is niet goed voor de televisieprogramma’s. Die zien de kijkcijfers dan ook steeds verder dalen. Voor een klein bedrag per maand bepaalt de consument zelf waar, wanneer en naar wat hij of zij kijkt. Vrijwel alle aanbieders kun je per maand opzeggen. Soms kun je de streamingdienst zelfs met je vrienden delen, zo kun je bijvoorbeeld met een standaard Netflix-account met zijn tweeën tegelijk kijken. Netflix is de grootste aanbieder ter wereld en staat bekend om het enorme aanbod. Netflix is dan ook marktleider in gebruiksgemak onder de aanbieders van video streaming. Zo geeft Netflix aan de hand van eerder bekeken films suggesties voor films die hier op lijken. Door verschillende profielen aan te maken kun je de dienst met maximaal vier vrienden delen. Als nadeel zou je het feit dat er een gering aantal Nederlandse producties te zien zijn kunnen noemen. Als hier je interesse ligt dan kun je het beste kiezen voor Videoland. Een standaard abonnement op Netflix kost € 7,99 per maand.

Probeer twee weken Videoland

Videoland is een platform van Nederlandse komaf. Het platform is van de televisiezender RTL. Zoals hierboven beschreven is er veel Nederlandse content beschikbaar op Videoland. Niet alleen Nederlandse films en series, maar ook Nederlandse programma’s die worden uitgezonden op RTL. Zo kun je hier exclusieve programma’s bekijken en kun je afleveringen terugkijken die al lang geleden zijn uitgezonden. Een standaard abonnement op Videoland kost € 8,99 per maand.

Film1 lijkt de beste

Je kunt ook overwegen een Film1 abonnement te nemen. Ook dan zie je de beste en nieuwste films en bioscoopknallers en dat zonder reclame. Film1 biedt zenders vol met films en series die je On Demand op alle devices kunt kijken. Er zijn telkens tenminste 400 On Demand titels beschikbaar. Een abonnement van Film1 kost € 14,99 per maand.

Wat nu de beste is? Dat is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. Ben jij fan van de Nederlandse producties, dan zou je eerder voor het verder wat beperkte Videoland kiezen. Netflix biedt veel, maar weinig Nederlands en Film1 lijkt de beste met zowel nationale als internationale films en series.

Dit bericht is via een samenwerking tot stand gekomen.

The post Video streaming vergelijken: dit zijn de beste platformen appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/video-streaming-vergelijken-dit-zijn-de-beste-platformen/feed/ 1 67685
Zo creëer je de ideale filmsetting https://www.filmgeek.nl/zo-creeer-je-de-ideale-filmsetting/ https://www.filmgeek.nl/zo-creeer-je-de-ideale-filmsetting/#respond Tue, 30 Jul 2019 08:11:53 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=67682 Kijk jij thuis graag films, maar heb je nog niet de juiste filmsetting gevonden? Dan kan dit artikel je helpen die wel te vinden. Niets is gaver dan een film kijken waarbij de kogels je om de oren vliegen of de vliegtuigen over je hoofd lijken te vliegen. Eigenlijk wil […]

The post Zo creëer je de ideale filmsetting appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
Kijk jij thuis graag films, maar heb je nog niet de juiste filmsetting gevonden? Dan kan dit artikel je helpen die wel te vinden.

Niets is gaver dan een film kijken waarbij de kogels je om de oren vliegen of de vliegtuigen over je hoofd lijken te vliegen. Eigenlijk wil je het thuis net zoals in de bioscoop kunnen ervaren. Om dit voor elkaar te krijgen zul je wel wat moeten investeren. Geluidssystemen zijn nou eenmaal niet goedkoop. Maak je gebruik van meerdere beeldschermen? Dan kunnen HDMI splitters de ideale oplossing zijn. Hieronder zullen een aantal tips worden gegeven over verschillende surround systemen, manieren om met lichteffecten te werken en hoe je gebruik kunt maken van een HDMI splitter.

5.1, 7,1 of 11,1 surround

Wie graag thuis een film opzet wil uiteraard dat het geluid optimaal is. Zonder geluid immers geen echte ervaring. Kijk maar eens een horrorfilm zonder geluid, hoogstwaarschijnlijk zul je redelijk ontspannen film kijken terwijl je met geluid een kussen voor je gezicht houdt. Dit geeft wel aan hoeveel geluid doet bij een film. Dit geldt hetzelfde voor film muziek. Er zijn veel films waarin mensen pas emotioneel worden als er muziek wordt afgespeeld. Het mag duidelijk zijn dat geluid erg belangrijk is bij het kijken van films. Het beste geluid zul je krijgen met een surround systeem zoals in de bioscoop. Je hebt dan keuze uit verschillende opstellingen. Heb je een kleine huiskamer? Dan kan een 5.1 opstelling perfect zijn. Heb je een iets grotere kamer? Dan kun je beter voor een 7.1 systeem gaan. Vind je een 5.1 of een 7.1 niet genoeg? Dan kun je voor een 11.1 opstelling gaan. Hiermee creëer jij absoluut een tweede bioscoop.

Lichteffecten

Lichteffecten kunnen ook veel doen tijdens het kijken van een film. Je zou hiervoor speciale lichtsystemen kunnen aanschaffen, maar dat gaat natuurlijk wel heel erg ver. Er zijn wel systemen waarbij je licht lampen achter de televisie kunt plaatsen welke reageren op geluid. Sommige televisies die hebben deze lampen al ingebouwd dus dan hoef je ze niet nog aan te schaffen. Moet je nog een televisie aanschaffen dan is het slim er een te kiezen die deze lampen ingebouwd heeft.

 

The post Zo creëer je de ideale filmsetting appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/zo-creeer-je-de-ideale-filmsetting/feed/ 0 67682
Regiedebuut Instinct van Halina Reijn is de openingsfilm Nederlands Film Festival 2019 https://www.filmgeek.nl/regiedebuut-instinct-van-halina-reijn-is-de-openingsfilm-nederlands-film-festival-2019/ https://www.filmgeek.nl/regiedebuut-instinct-van-halina-reijn-is-de-openingsfilm-nederlands-film-festival-2019/#respond Wed, 26 Jun 2019 07:00:37 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=67499 De 39e editie van het Nederlands Film Festival opent op vrijdag 27 september 2019 met INSTINCT, het regiedebuut van Halina Reijn. De psychologische thriller over een ervaren psychologe die ondanks haar expertise geobsedeerd raakt door een zedendelinquent, zal in première gaan in aanwezigheid van hoofdrolspelers Carice van Houten en Marwan […]

The post Regiedebuut Instinct van Halina Reijn is de openingsfilm Nederlands Film Festival 2019 appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
De 39e editie van het Nederlands Film Festival opent op vrijdag 27 september 2019 met INSTINCT, het regiedebuut van Halina Reijn. De psychologische thriller over een ervaren psychologe die ondanks haar expertise geobsedeerd raakt door een zedendelinquent, zal in première gaan in aanwezigheid van hoofdrolspelers Carice van Houten en Marwan Kenzari. Beide acteurs genieten internationale faam en maken hun opwachting op de feestelijke rode loper-première in Stadsschouwburg Utrecht. Topkapi Films produceerde INSTINCT en Halina Reijn en Carice van Houten initieerden en coproduceerden de film met hun bedrijf Man Up.

Carice van Houten

Carice van Houten (GAME OF THRONES) speelt in INSTINCT Nicoline, een psychologe in een TBS-kliniek die verstrikt raakt in een machtsspel met haar cliënt Idris. Idris, gespeeld door Marwan Kenzari (WOLF, ALADDIN), staat op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Nicoline is sceptisch en probeert zijn verlof te verhinderen, waardoor Idris langzaam transformeert in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Bijrollen zijn voor onder meer Marie-Mae van Zuilen, Ariane Schluter, Betty Schuurman, Pieter Embrechts, Tamar van den Dop, Robert de Hoog, Juda Goslinga en Akwasi Owusu Ansah.

Instict

Man Up-coproducenten Halina Reijn en Carice van Houten: “Wij zijn vereerd en trots dat het NFF een intieme en confronterende film als INSTINCT heeft gekozen als zijn opening.”

NFF Algemeen Directeur Silvia van der Heiden over de openingsfilm: “Ik ben bijzonder trots dat wij met de eerste regie van Halina Reijn kunnen openen. Deze belangwekkende film snijdt een onderwerp aan, waarbij juist de vrouwelijke invalshoek zo interessant is.”

The post Regiedebuut Instinct van Halina Reijn is de openingsfilm Nederlands Film Festival 2019 appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/regiedebuut-instinct-van-halina-reijn-is-de-openingsfilm-nederlands-film-festival-2019/feed/ 0 67499
Wonderfeel, een muziekfeest in de natuur voor jong en oud https://www.filmgeek.nl/wonderfeel-een-muziekfeest-in-de-natuur-voor-jong-en-oud/ https://www.filmgeek.nl/wonderfeel-een-muziekfeest-in-de-natuur-voor-jong-en-oud/#respond Wed, 12 Jun 2019 18:58:05 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=67416 Van 19 t/m 21 juli is landgoed Schaep en Burgh in ’s-Graveland opnieuw het decor voor de vijfde editie van Wonderfeel. Op hét buitenfestival voor jong en oud kun je onder meer genieten van de mooiste (klassieke) muziek, van de prachtige natuur, van heerlijk eten en drinken en van vele […]

The post Wonderfeel, een muziekfeest in de natuur voor jong en oud appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
Van 19 t/m 21 juli is landgoed Schaep en Burgh in ’s-Graveland opnieuw het decor voor de vijfde editie van Wonderfeel. Op hét buitenfestival voor jong en oud kun je onder meer genieten van de mooiste (klassieke) muziek, van de prachtige natuur, van heerlijk eten en drinken en van vele kinderactiviteiten. Voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar is het festival gratis toegankelijk.

Wonderfeel

Wonderfeel is een driedaags festival voor alle leeftijden, dat voor elk wat wils heeft. Je kunt er over langgerekte eikenlanen, langs weelderige waterpartijenvan podium naar podium slenteren en genieten van ruim honderd optredens van meer dan vierhonderd topmuzikanten. Van solisten zoals Ralph van Raat, Ella van Poucke, Hannes Minnaar en Rosanne Philippens en van gezelschappen zoals FUSE, het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet en de Marinierskapel. Van live muziek van Bach en Beethoven tot The Beatles en Leonard Cohen, van bekende melodieën tot heerlijke nieuwe ontdekkingen.Voor kinderen en jongeren is er een programma vol optredens en activiteiten. Er zijn diverse muziektheatervoorstellingen en er is een doorlopend kinderprogramma met Poppenkast van de Dam en het Klei Atelier van Hanna de Mink. Ze kunnen muziekinstrumenten maken, broodjes bakken, de natuur in en meedoen aan de zangworkshop van Emma Rekers.

Natuur

Wonderfeel, dat wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten, vindt plaats in het prachtige decor van de buitenplaatsen Schaep en Burgh en Boekesteyn. De organisatie gaat respectvol om met de natuur door het festival duurzaam te produceren en de bezoekers dragen met de aanschaf van een ticket bij aan de instandhouding van de natuur van de ’s-Gravelandse buitenplaatsen.

Voorverkoop

De voorverkoop voor volwassenen start vrijdag 8 maart op www.wonderfeel.nl. Omdat Wonderfeel kinderen al op jonge leeftijd in contact wil brengen met (klassieke) muziek, is het festival voor jongeren t/m 18 jaar gratis toegankelijk. De gratis kindertickets dienen te worden besteld via de ticketshop op de festivalwebsite.

Festivallocatie: Schaep en Burgh, Noordeinde 60, ’s-Graveland (ingang: Franse Kampweg WoNDeRFeeL websiteticketsnapret 2018FacebookTwitter

The post Wonderfeel, een muziekfeest in de natuur voor jong en oud appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/wonderfeel-een-muziekfeest-in-de-natuur-voor-jong-en-oud/feed/ 0 67416
Winactie: Cats – op zoek naar Kattopia https://www.filmgeek.nl/winactie-cats-op-zoek-naar-kattopia/ https://www.filmgeek.nl/winactie-cats-op-zoek-naar-kattopia/#comments Thu, 04 Apr 2019 08:00:17 +0000 https://www.filmgeek.nl/?p=66643 Binnenkort verschijnt de animatiefilm Cats – op zoek naar Kattopia in de bioscoop. Wij mogen nu twee setjes van twee vrijkaartjes voor deze film weggeven. Wil jij Cats – op zoek naar Kattopia graag zien, lees dan verder wat je moet doen om kans te maken op kaartjes.   Plot […]

The post Winactie: Cats – op zoek naar Kattopia appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
Binnenkort verschijnt de animatiefilm Cats – op zoek naar Kattopia in de bioscoop. Wij mogen nu twee setjes van twee vrijkaartjes voor deze film weggeven. Wil jij Cats – op zoek naar Kattopia graag zien, lees dan verder wat je moet doen om kans te maken op kaartjes.

 

Plot

Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur! Vooral Kattopia wil hij ontdekken, het is de droomplek voor elke kat. Volgens zijn vader is dit ook de plek waar de moeder van Raf jaren geleden naartoe is afgereisd. Wanneer hun baasje met een nieuw huisdier thuiskomt maakt dat Raf nog nieuwsgieriger naar Kattopia. Papegaai Ar is al op veel plekken geweest en vertelt uitgebreid over Kattopia. Raf besluit het avontuur aan te gaan en naar Kattopia te reizen met zijn eigengemaakte raket! Vader Banjer maakt zich enorme zorgen. Hij twijfelt geen seconde en reist samen met Ar achter zijn zoon aan. Samen trotseren ze de grote stad, op zoek naar Raf die ondertussen in steeds grotere problemen raakt. Komt Blanket op tijd om zijn zoon te redden?

Winactie

Voor de winactie maken we gebruik van Rafflecopter. Aan het einde van de winactie loten wij de winnaar. Hierdoor zijn wij volledig onpartijdig. Je kunt verschillende punten verdienen en hoe meer punten hoe meer kans je maakt op de kaartjes. De loting is random, dus je kunt ook winnen als je maar op één manier mee doet. Om mee te kunnen doen log je in met Facebook of via e-mail. Dit zorgt ervoor dat wij contact met je op kunnen nemen als je wint.

a Rafflecopter giveaway

Filminformatie

Titel: Cats: op zoek naar Kattopia
Regie: Gary Wang
Speelduur
: 87 minuten
Releasedatum
: 18 april 2019

The post Winactie: Cats – op zoek naar Kattopia appeared first on FilmGeek.nl.

]]>
https://www.filmgeek.nl/winactie-cats-op-zoek-naar-kattopia/feed/ 18 66643