Fifty Shades Darker by Coco de Mer

Op 9 februari komt de film Fifty Shades Darker uit. Om dit te vieren heeft Hunkemöller een speciale Fifty Shades Darker by Coco de Mer collectie gelanceerd. De Fifty Shades Darker collectie staat geheel in het teken van het tweede boek van E.L. James, Fifty Shades Darker, het vervolg op het razend populaire boek Fifty Shades of Grey. Fifty Shades of Grey schrijfster E.L. James haalde haar inspiratie uit de spannende lingerie van het merk Coco de Mer en besloot daarom om een samenwerking met Coco de Mer aan te gaan, ter ere van haar nieuwe boek Fifty Shades Darker.

Fifty Shades Darker

Collectie

De collectie bestaat uit 5 spannende lijnen; Red Room, Masquerade, Steele, Anastasia en Goddess. De 5 lijnen zijn spannende nightwear. Escala is een speelse figuur betonende set van monochroom wit en zwart. Red Room is geïnspireerd op een Bondage Room. Masquerade is een spannende combinatie van grijs klassiek lace op ravenzwart satijn. Steele is een minimalistische lijn met mesh en high waist elementen met spannende jarretels. Anastasia is een verfijnde set van roodroze satijn en een geraffineerde lace finish. Goddess is zwart gecombineerd met jadegroene lace afwerkingen voor een optimaal contrast tussen lace en stof, voor de ultieme verleiding.

Prijzen

De prijzen variëren van €14,99 tot €59,99. De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten variërend van XS – XL en cupmaten van A-E. De collectie van Coco de Mer en Hunkemöller kan je hier bekijken: https://www.hunkemoller.nl/nl_nl/collecties/fifty-shades-lingerie.html

Afbeeldingen

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply