Film1 vernieuwt per 1 september

Per 1 september lanceert Film1 met trots een compleet nieuwe en frisse look and feel. Met een Film1-abonnement kijkt men de laatste films on demand op TV, laptop, tablet en telefoon of op een van de vijf televisiekanalen.

Film1

Nieuwe huisstijl en zenders

De vijf kanalen van Film1 krijgen een nieuwe look and feel met een modern, fris logo en design. De reclamevrije kanalen, website en app worden allen in een nieuw jasje gestoken. De vertrouwde zenders ‘Film1 Comedy & Kids’ en ‘Film1 Spotlight’ worden omgedoopt tot ‘Film1 Family’ en ‘Film1 Drama’. De nieuwe kanaalnamen sluiten beter aan bij de aangeboden content op de desbetreffende kanalen.

Film1

De volledige service blijft vanzelfsprekend beschikbaar via alle kabelaars, waaronder Ziggo, KPN en M7. Film1 wordt daarnaast onder de aandacht gebracht in een nieuwe TV-campagne die ook van start gaat in september.

Premiere – Op het etalagekanaal Film1 Premiere is het nieuwste en beste wat er op filmgebied te krijgen is te zien, met wekelijks de laatste premières.

 

Action – Voor de adrenalinejunkie. Liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction films komen hier ruimschoots aan hun trekken.

Family – Het familiekanaal biedt exact wat de naam suggereert; een veilige plek waar ouders en kinderen samen films kunnen kijken en genieten van quality time.

Drama – Het nieuwe Film1 Drama is de plek waar ‘s werelds beste verhalen verteld worden. Zowel door middel van films als de speciaal geselecteerde series van over de hele wereld.
(Vervangt Film1 Spotlight).

Sundance – Het kanaal voor alternatieve, onafhankelijke kwaliteitsfilms. Hier vind je een ruime filmprogrammering, inclusief concertregistraties en fascinerende series.

MegaWeekend

Vanaf september lanceren ze ook het MegaWeekends met iedere vrijdag, zaterdag en zondag grote filmpremières. Elke zaterdag een blockbuster en elke zondag een geweldige familiefilm.

Film 1

In september en oktober worden tijdens de MegaWeekends onder andere de televisiepremières verwacht van grote releases als Tarantino’s The Hateful Eight, de nieuwste James Bondfilm Spectre, The Hunger Games: Mockingjay Part 2 met een hoofdrol voor Jennifer Lawrence, Stallone’s Creed en films van Nederlandse bodem als Bon Bini Holland en Fashion Chicks.

 

Over Film1

Film1 is dé Nederlandse premium filmservice voor filmliefhebbers, beschikbaar op vijf kanalen en on demand. Bij Film1 krijgen kijkers als eerste toegang tot de beste films van dit moment. Van recente bioscoophits tot de beste films van Nederlandse bodem, Film1 heeft het allemaal.

De filmservice is beschikbaar via 17 kabelmaatschappijen, IPTV providers en in de Film1-app. Via de app  zijn meer dan 400 titels beschikbaar, die de kijker overal en altijd kan bekijken. De Film1-app is beschikbaar voor Android- en iOS-gebruikers. De VOD- catalogus is beschikbaar op Ziggo, KPN en binnenkort ook bij meer providers.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply