Filmtips februari 2017

Elke week gaan er meerdere films in première. Wij zetten elke maand de films waar wij het meest naar uitkijken voor je op een rijtje. Deze maand zijn dat de films: Fifty Shades Darker, De LEGO Batman Film en The Space Between Us.

Fifty Shades Darker
Veel mensen zeggen dat ze niet op Fifty Shades Darker zitten te wachten, toch zien we aan de persberichten van uitverkochte of best verkochte ladies nights toch dat veel mensen de film wel willen zien. Eigenlijk staat deze film voor februari ook in het lijstje van must-sees al is het alleen maar om Dakota Johnson.

Regie: James Foley
Cast: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Rita Ora, Marcia Gay Harden
Genre: Drama
Speelduur: 118 minuten
Première: 9 februari 2017

Samenvatting:

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E L James. Wanneer Christian Grey (Jamie Dornan) probeert Anastasia Steele (Dakota Johnson) over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren.


De LEGO Batman Film

Lego is een wereldwijd fenomeen, Batman is daarnaast ook een wereldwijd fenomeen geworden. Ik kan eigenlijk dus ook niet wachten hoe deze samenvoeging uitpakt. Ik hoop dat de film de humor uit de trailers kan waar maken. Voor deze film gaat de voorkeur van Pel uit naar de Nederlandse versie met de stem van Gerard Ekdom.

Regie: Chris McKay
Stemmen: Gerard Ekdom, Katja Schuurman, Dennis Weening, Buddy Vedder
Genre: Animatie, Actie, Avontuur, Familiefilm
Speelduur: 100 minuten
Première: 8 februari 2017

Samenvatting:

In de geest van de zorgeloze pret die De LEGO® Film tot een wereldwijd fenomeen maakte, speelt de zelfbenoemde leider van dat gezelschap – LEGO® Batman – nu de hoofdrol in zijn eigen bioscoopavontuur. Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City, en als Batman de stad wil redden uit de handen van de Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman het dit keer leren om meer relaxed te zijn.


The Space Between Us

Geboren worden op Mars, dat klinkt letterlijk als een ver-van-je-bed show, iets waar we nog lang niet aan toe zijn. In deze film gebeurt het wel, maar dat niet alleen, er is schijnbaar ook een internetverbinding die de mensen op Mars verbindt met de aarde. Als je dan ook nog eens verliefd wordt… Dan krijg je dus een heel mooi liefdesverhaal of een compleet drama. Ik hoop op het eerste!

Regie: Peter Chelsom
Cast: Asa Butterfield, Britt Robertson, Gary Oldman
Genre: Drama, Romantiek
Speelduur: 126 minuten
Première: 23 februari 2017

Samenvatting:

Wat te doen als je mijlenver – letterlijk tientallen miljoenen kilometers – verwijderd bent van je geliefde? Dan zoek je haar op! Het romantische drama The Space Between Us vertelt het verhaal van Gardner (Asa Butterfield), de eerste mens die op Mars is geboren en op 16-jarige leeftijd voor het eerst afreist naar Aarde. Hij onderneemt de lange reis omdat hij op zoek is naar zijn vader, maar vooral naar Tulsa (Britt Robertson), een Amerikaans meisje dat hij online heeft leren kennen. Alleen weet niemand of Gardner wel zo lang op aarde kan overleven…
The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply