Georgina Verbaan te zien in Hartenstrijd

Georgina Verbaan is te zien in de Nederlandse komedie Hartenstrijd. Hartenstrijd denk je? Georgina Verbaan speelde al eerder in de Nederlandse romantische komedie Hartenstraat uit 2014 en Hartenstrijd is hier een vervolg op. In Hartenstraat speelde Georgina Verbaan Mara, een opvliegende personage. In Hartenstrijd denkt Mara haar agressieproblemen onder controle te hebben, maar beland in situaties die het uiterste van haar vragen.

Hartenstrijd - Georgina Verbaan

Hartenstrijd

Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid had verkocht, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

De film is vanaf 27 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply