Georgina Verbaan werd ‘misselijk’ van haar Chanel tas

We kennen het allemaal, vroeger wouden we graag ergens bij horen. Dit geld ook voor Georgina Verbaan. Georgina kocht een Chanel tas om erbij te horen, maar dit bleek niks voor haar te zijn. Dit verteld de inmiddels 38-jarige Georgina Verbaan in de  Grazia.

 

Er wordt bijvoorbeeld altijd en overal gezegd dat iedere vrouw een Chanel-tas wil. Ik dacht: misschien heb ik ook zo’n tas nodig. Toen ik eenmaal een vintage exemplaar kocht, werd ik er misselijk van: dat ik daar zo veel geld aan had uitgegeven.

Georgina Verbaan, die nu vegetariër is voelde zich compleet niet prettig bij de tas. Toen ze pas geleden haar kast opruimde heeft de ze de tas dan ook weggedaan. Tegenwoordig draagt ze gewoon wat ze mooi vind.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply