Giulia Salemi en Dayane Mello trekken de aandacht

Dit weekend was het feest in Venetië, het is namelijk weer tijd voor het jaarlijkse Venice Film Festival. Tijdens dit filmfestival ging bijvoorbeeld The Young Pope in première. En als iets in première gaat wil je daar natuurlijk aandacht voor krijgen. Nou dat is wel gelukt, Giulia Salemi en Dayana Mello zijn modellen die we in heel opvallende jurkjes kwamen opdagen.

Het ging dus compleet niet meer over de miniserie van The Young Pope, maar het ging over de jurkjes van Giulia Salemi en Dayana Mello. Hieronder vind je de foto’s van beide modellen, en zoals je kan zien trok dat mischien meer aandacht dat The Young Pope gaat krijgen.

Wil je toch meer weten of The Young Pope? Hier een kleine samenvatting: In de splinternieuwe miniserie ‘The Young Pope‘ van Oscarwinnaar Paolo Sorrentino vertolkt niemand minder dan de goddelijke Jude Law een jonge, Amerikaanse paus. Denk daarbij niet aan: Law die vroom vieringen leidt en occasioneel een getraumatiseerd misdienaar in de doofpot duwt. Denk eerder aan: Vaticaanse oorlogen, spirituele twijfels en de maagdelijke (kucht) Diane Keaton.

Foto’s van Giulia Salemi en Dayana Mello

 

 

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

3 thoughts on “Giulia Salemi en Dayane Mello trekken de aandacht

Leave a Reply