Grant Imahara (49) overleden aan hersenaneurysma

Grant Imahara is overleden aan een hersenaneurysma, meldt The Hollywood Reporter dinsdag. De voormalige presentator van het populairwetenschappelijke programma Mythbusters werd 49 jaar oud.

Grant Imahara zou plotseling zijn overleden. “Onze harten zijn gebroken”, aldus een woordvoerder van Discovery, dat Mythbusters produceert. “Onze gedachten en gebeden gaan uit naar zijn familie.”

Elektro- en robottechnicus Grant Imahara presenteerde Mythbusters van het derde seizoen, in 2005, tot 2014. Twee jaar later kwamen Grant Imahara en zijn medepresentator Kari Byron weer samen voor één seizoen van het Netflix-technologieprogramma White Rabbit Project.

Grant Imahara werkte ook voor Lucasfilm. Bij die filmmaatschappij was de Amerikaan onder meer verantwoordelijk voor bewegende poppen in de films The Matrix ReloadedThe Lost World: Jurassic Park en Terminator 3: Rise of the Machines.
The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply