Guardians Of The Galaxy krijgt ook een deel drie

Er komt een derde deel van Guardians Of The Galaxy! Dit is door schrijver en regiseur James Gunn bekend gemaakt op Facebook. James Gunn begint deze week met de promotie tour voor Guardians Of The Galaxy VOL II die over 14 dagen in de bioscoop te zien is. 

Guardians Of The Galaxy Vol. 2..Star-Lord/Peter Quill (Chris Pratt)..Ph: Film Frame..©Marvel Studios 2017

James Gunn

James Gunn zei het volgende op Facebook:

“Ik zou de scoop kunnen geven aan de eerste interviewer die er naar vraagt tijdens de persdagen, maar in plaats daarvan wil ik het delen met de belangrijkste mensen uit het Guardianuniversum – jullie, de fans die zo ongelooflijk trouw en enthousiast zijn geweest in de afgelopen vijf jaar dat het me geregeld tot tranen toe heeft geroerd.”

“Uiteindelijk gaat mijn liefde voor Rocket, Groot, Gamora, Star-Lord, Yondu, Mantis, Drax en Nebula – en sommige aanstaande helden – dieper dan jullie kunnen bedenken, en ik heb het idee dat hen nog veel avonturen wachten en ze dingen te leren hebben over zichzelf en de geweldige, soms beangstigende wereld waarin we leven.

Verder is er nog niks bekend over de film, wanneer hij uitkomt en wat het onderwerp gaat worden. Maar dat zullen we in de aankomende twee jaar wel horen.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply