Hartenstrijd verwelkomt 100.000e bezoeker

Hartenstrijd,  het speelfilmdebuut van regisseur Janice Pierre, heeft de Gouden Film status bereikt. Gisteren mocht de romantische komedie zijn 100.000e bioscoopbezoeker verwelkomen. Om dit te vieren werd hoofdrolspeler Tibor Lukács door hoofdrolspeelster Jennifer Hoffman en regisseur Janice Pierre verrast met de Gouden Film in het bijzijn van RTL Boulevard. De Gouden Film wordt uitgereikt door het Nederlands Filmfonds en het Nederlands Film Festival (NFF) in samenwerking met L’OR, hoofdsponsor van het NFF.

hartenstrijd

Na voor de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Hartenstrijd is de negende film die dit jaar de gouden film status behaalt.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply