Detectiveserie Heer & Meester seizoen 2 vanaf 26 april verkrijgbaar op DVD

In het tweede seizoen van de populaire serie Heer & Meester kruipt Daan Schuurmans  opnieuw in de huid van de zeer welgestelde, charismatische Valentijn Rixtus Bentinck die als baby te vondeling gelegd werd bij een katholiek internaat. In zijn wiegje lag een indrukwekkend legaat met een gedetailleerde richtlijn voor zijn opvoeding en een regeling die hem voor de rest van zijn leven tot een bemiddeld en onafhankelijk man maakt. Ondanks zijn welgesteldheid steekt Valentijn graag zijn neus in diverse zaken als privédetective. Hij werkt samen met de aantrekkelijke Officier van Justitie Floor van Nijevelt Guljé, een rol van Sophie van Winden. De Nederlandse dramaserie Heer & Meester was tot begin april dit jaar bij Omroep MAX op NPO 1 te zien en trok ruim 1,1 miljoen kijkers per aflevering. De DVD-box van het tweede seizoen is vanaf 26 april verkrijgbaar.

heer&meester3

Over Heer & Meester

Nadat Valentijn Rixtus Bentinck  zijn eigen dood in scène heeft gezet aan het einde van het eerste seizoen van Heer & Meester, denkt hij eindelijk zijn moeder te hebben gevonden. Helaas blijkt de dame aan zijn graf niet te zijn wie hij hoopt en is hij ook dit seizoen genoodzaakt zijn zoektocht naar zijn mysterieuze verleden voort te zetten. Het wordt hem echter niet gemakkelijk gemaakt. Er is iemand die alles op alles zet om ervoor te zorgen dat Valentijn zijn ware identiteit niet kan achterhalen. Ondertussen raakt Valentijn verzeild in de wereld van modellen, haute cuisine, springpaarden en talloze andere voor de gemiddelde mens onbereikbare kringen. Samen met Leo en de nieuwe mooie no-nonsense Officier van Justitie Floor van Nijevelt Guljé, weet Valentijn zaken op zijn altijd charmante en controversiële wijze op te lossen. En het is natuurlijk ook dit seizoen weer elke dag Valentijnsdag!

heer&meester2

Cast

Daan Schuurmans speelt de rol van de welgestelde en charismatische Valentijn. Hubert Fermin is te zien als Valentijns steun en toeverlaat Leo Coops, de conciërge van het hotel waar Valentijn woont. Sophie van Winden speelt de rol van Floor van Nijevelt Guljé, Officier van Justitie. Haar collega’s bij Justitie worden gespeeld door Ferdi Stofmeel en Mark Rietman . Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Robert de Hoog, Guy Clemens en Jules Croiset.

heer&meester1

Specificaties DVD

Speelduur: 10 x 50 minuten | Taal: Nederlands gesproken | Ondertiteling: Doven en slechthorenden | Kijkwijzer: 9, Angst, Grof Taalgebruik | Beeldformaat: 16:9 | Audio: Dolby Digital 5.1 | CAP: € 19,99| Verpakking: 3 DVD Stackpack Slipcase |Distributeur: Just Entertainment.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply