Hoe zien de mensen in Narcos er in het echt uit?

Netflix heeft een begin deze maand het tweede seizoen van de populaire serie Narcos online gebracht. Ik ben het tweede seizoen van Narcos nu aan het kijken, en vele hebben het seizoen al afgerond. Maar ik vroeg me ineens af. Lijken de acteurs op de mensen die ze spelen? Nou daar ging ik dus een klein onderzoekje over doen. Mijn conclusie? Soms lijken ze best wel, maar wat denk jij? Laat het weten in de reacties.

Pablo Escobar

Pablo Escobar is natuurlijk de hoofdpersoon in de serie. En eigenlijk zie ik wel een vrij goede match tussen de Netflix Pablo en de echte Pablo. Nu is natuurlijk de vraag of dit positief is? Want het is geen compliment als je op Pablo Escobar lijkt.

Pablo Escobar - Netflix
Pablo Escobar – Netflix
Pablo Escobar - In het Echt
Pablo Escobar – In het Echt

Tata (Maria Victoria Henao)

In de serie Narcos heeft de vrouw van Pablo de naam Tata gekregen. Waarschijnlijk is dit voor privacy redenen, maar in het echt was Pablo Escobar getrouwd met Maria Victoria Henao. Er zijn maar weinig foto’s van haar beschikbaar, maar ze lijkt wel op de actrice tot zekere hoogte.De schoonheid van Paulina Gaitan zie ik weer niet van Tata af.

Maria Victoria Henao
Maria Victoria Henao in het echt
tata-escobar-netflix
Tata in Netflix

Cesar Gaviria

Cesar Gaviria was de president van het land, en waarschijnlijk de grootste vijand voor Pablo Escobar. Ook hier zijn de gelijkenissen duidelijk vindbaar.

Ceaser Gaviria
Ceaser Gaviria in het echt
Ceaser Gaviria
Ceaser Gaviria Netflix

 

Javier Pena

Javier Pena is een van de DEA agenten die in Narcos de hoofdrol spelen in de jacht op Pablo Escobar.

Javier Pena
Javier Pena Netflix
Javier Pena
Javier Pena in het echt

Steve Murphy

Steve Murphy is de collega van Javier Pena en net als bij Javier zijn er best wel gelijkenissen.

Steve Murphy
Steve Murphy in het echt
Steve Murphy
Steve Murphy Netflix

Maar alles goed?

Zoals je in de bovenstaande voorbeelden ziet zijn de gelijkenissen best wel groot tussen de de echte mensen en de acteurs, natuurlijk zit het haar net iets anders. En sommige dingen zijn net wat moderner, maar al met al zet Netflix een best goede prestatie neer hier. Maar is het alleen maar goed? Nee zeker niet, La Quica was in het echt een persoon met een donkere huidskleur, maar in de serie niet. De gelijkenis tussen de acteur van Horitio Carrillo en degene die hij speelt is wel te zien, maar Horatio Carrillo is gebaseerd op iemand. De persoon zelf heeft nooit bestaan.

Kijk jij Narcos al? Nee? waar wacht je op?

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply