Pip Pellens, Buddy Vedder en Wim Opbrouck maken deel uit van de cast van DE ELFKINS – EEN KLEIN BAKFESTIJN.

Pip Pellens zal in DE ELFKINS – EEN KLEIN BAKFESTIJN te horen zijn als de vrolijke Helvi, die in de film na honderden jaren weer als eerste Elfkin de bovengrondse wereld gaat verkennen. Tussen de grote mensen gaat ze op zoek naar haar unieke Elfkin-talent én beleeft ze samen met haar vrienden Kipp en Butz grootse avonturen. Nadat Helvi vrienden wordt met de norse banketbakker Theo leert ze samen met de andere Elfkins een belangrijke les: er is niets beters dan anderen te helpen waar je maar kan.

Buddy Vedder en Trevor Reekers zullen de rollen van Kipp en Butz op zich gaan nemen. De Vlaamse acteur en presentator Wim Opbrouck spreekt de rol van Theo in.
Andere acteurs die deel uitmaken van de stemmencast zijn o.a. Lucas Van den Eynde, Marloes van den Heuvel, Jan Elbertse, Anneke Beukman en Frédérique Sluyterman van Loo.

DE ELFKINS – EEN KLEIN BAKFESTIJN is vanaf 5 augustus te zien in de bioscopen.

Pip Pellens

Na haar debuut op het podium als Martha in de musical THE SOUND OF MUSIC in 2003 en diverse (gast)rollen in tv-series als BITCHES, EVELIEN en KEYZER EN DE BOER ADVOCATEN brak Pip Pellens door bij het grote publiek door haar rol van Wiet van Houten in GOEDE TIJDEN, SLECHTE TIJDEN. Verder was te zien in films als DE VERBOUWING, FASHION CHICKS, TUINTJE IN MIJN HART en MICHIEL DE RUYTER. Onlangs speelde Pip mee in de tv-series ZOMER IN ZEELAND en ZOEK DE FOUTEN. Het afgelopen jaar maakte ze haar eerste one woman theatershow PIP GOES OFFLINE. Hiernaast is Pip in meer dan tweehonderd producties als stemactrice te horen, waaronder TOY STORY 4, MADAGASCAR, DESPICABLE ME en verschillende series van Nickelodeon.

Buddy Vedder

Buddy Vedder is acteur, presentator en zanger. Na zijn studie aan de Frank Sanders Akademie voor Muziektheater was hij o.a. te zien in tv-series en films als GOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDEN, ELVY’S WERELD: SO IBIZA!, DE CLUB VAN LELIJKE KINDEREN en DE TV KANTINE. Buddy heeft ook stemmen ingesproken voor animatiefilms, waaronder THE LEGO BATMAN MOVIE, SING, THE BOSS BABY en de Oscar-winnende film SPIDER MAN INTO THE SPIDERVERSE.

Buddy presenteert diverse programma’s bij zowel RTL als AVROTROS en won daarvoor al vier keer de ‘Zapplive Award’ voor Beste Presentator. Onlangs was hij te zien als panellid in THE MASKED SINGER en won hij WIE IS DE MOL?.

Wim Opbrouck

De Vlaamse Wim Opbrouck is acteur, muzikant, televisiemaker, schrijver en tekenaar. De rode draad in Wims werk is de liefde voor taal, muziek, de kunst en het leven zelf want uiteindelijk zijn al die dingen volgens hem één. Zijn opleiding genoot hij aan Studio Herman Teirlinck in Antwerpen. Nadien startte hij zijn carrière in het theater bij de Blauwe Maandag Compagnie/Het Toneelhuis. Verder speelt Wim regelmatig voor Toneelgroep Maastricht en was hij twaalf jaar ensemblelid bij NTGent waar hij van 2010 tot 2015 ook artistiek directeur was.

Op televisie was Wim o.a. te zien in IN DE GLORIA, HET EILAND WINDKRACHT 10 en IN VLAAMSE VELDEN. In 2017 was Wim Opbrouck een van de gasten in VPRO’s ZOMERGASTEN.
Verder presenteerde hij reeds drie seizoenen het populaire bakprogramma BAKE OFF VLAANDEREN, waarvan momenteel de BAKE OFF @HOME-editie te zien is op de Vlaamse zender VIER.
Wim speelde ook in films zoals BOWLING BALLS, VENTOUX en COBAIN, waarvoor hij in 2018 een Gouden Kalf ontving voor Beste Bijrol.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

You May Also Like

Leave a Reply