Jennifer Morrison aanwezig op Heroes Dutch Comic Con

In november zou Jennifer al aanwezig zijn op de wintereditie van het evenement, maar moest haar komst cancelen vanwege filmverplichtingen. Om het goed te maken met haar fans heeft de actrice bevestigd naar de volgende editie te komen op 23 en 24 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

Jennifer Morrison is vooral bekend door haar rol als ‘Emma Swan’, die zij sinds 2011 speelt in de razend populaire tv-serie Once Upon a Time. Ook ken je haar als ‘Dr. Allison Cameron’ in de bekende serie House, waarmee zij van 2004 t/m 2012 op tv was. Haar CV bestaat uit nog veel meer tv- en seriewerk. Zo was zij te zien in de serie How I Met Your Mother en in films als Warrior, Star Trek, Mr. & Mrs. Smith en Urban Legends: Final Cut. Haar acteerdebuut maakte zij in 1994 in de film Intersection, waar zij naast niemand minder dan Richard Gere en Sharon Stone schitterde.

Heroes Dutch Comic Con

Zij is beide dagen aanwezig op Heroes Dutch Comic Con, waar fans met haar op de foto kunnen, handtekeningen van haar kunnen bemachtigen en vragen aan haar kunnen stellen tijdens een van de Q&A’s op het podium. Om met haar op de foto te kunnen, hebben bezoekers zowel een toegangs- als een photobooth-ticket nodig. Deze zijn vanaf vandaag te koop op: www.dutchcomiccon.com

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply