K3 bezoekt Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Op zondag 10 december krijgt bioscoop Kinepolis Jaarbeurs bijzonder bezoek: Klaasje, Marthe en Hanne van K3 komen langs voor een cast visit ter ere van hun nieuwste film K3 Love Cruise.

Love Cruise

De meiden van K3 zullen zondagmiddag 10 december aanwezig zijn in Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht. Die middag is er een speciale voorpremière van K3 LOVE CRUISE in de bioscoop. Voor de bezoekers van deze voorstelling zal een roze loper uitgerold worden en staat er een glas kinderchampagne klaar. K3 komt voorafgaand aan de film langs om een foto maken met alle fans in de bioscoopzaal.

Programma

Inloop: 13.45 uur
Start cast visit: 14.00 uur
Start film (2D): 14.30 uur


K3 Love Cruise

K3 gaat mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven. Maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis. En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengen onze 3 meisjes deze reis tot een goed einde? Dat zie je in de allereerste film van Klaasje, Hanne en Marthe: K3 Love Cruise, vanaf
13 december in de bioscoop!

Tickets

Tickets voor de cast visit (inclusief film) zijn tegen het reguliere tarief verkrijgbaar via: kinepolis.nl

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply