Karen Damen denkt dat ze populair was door haar borsten

Karen Damen denkt dat zij het populairste K3-lid was bij volwassen. Dit zou volgens haar komen omdat ze de grootste borsten had van de drie zangeressen. Karen Damen zegt in een interview met Humo: “Ik had gewoon de dikste tieten” verder verteld ze:Karen Damen borsten

“Ik ben heel ijdel: dat mannen me sexy vinden, streelt mijn ego. Ik zal nooit vergeten dat een kindje eens zei: ‘Ik heb vannacht van jou gedroomd!’ Waarop de moeder: ‘En haar papa ook.'”

Karen Damen

Karen Damen maakte samen met Kristel Verbeke en Kathleen Aerts vanaf 1997 tot 2015 deel uit van de Vlaamse meidengroep K3, De zangeres die momenteel bezig is met het presenteren van het tweede seizoen: Perfect hoort vaak dat ze nog goed in de markt ligt.

“Mensen zeggen me vaak dat ik mooier word met de jaren, en daar ben ik blij om. Ik zag er ook wel verschrikkelijk uit op die eerste K3-foto’s uit de jaren negentig, met mijn Buffalo’s en mijn fluo-oranje haar.”

Gun factor

Vrouwen lijken geen probleem te hebben met het feit dat hun mannen haar zoveel aandacht geven. Hierover verteld ze:

“Integendeel, vrouwen lijken het mij altijd te gunnen: ‘Ik zie jou graag bezig zijn!’ Of: ‘Ik wou dat ik net zo zelfzeker was!’ Mensen zijn heel lief voor mij, nu ik op televisie kom zelfs nog meer dan vroeger. Heel plezant. En als je als vrouw complimentjes krijgt van een andere vrouw, weet je ook dat het zonder bijbedoelingen is.”

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

You May Also Like

Leave a Reply