Home » Nieuws » Katja Schuurman keert terug bij RTL

Katja Schuurman gaat weer terug naar de RTL groep. De 43 jarige actrice en presentatrice heeft een meerjarig contract getekend met RTL. Voor RTL, waar Katja Schuurman per 1 september in dienst treedt, zal zij niet alleen maar programma’s presenteren of te zien zijn in dramaseries. Katja Schuurman gaat ook programma’s ontwikkelen voor de tv-zenders van RTL en Videoland.

Voor de NPO maakte Katja Schuurman programma’s als Katja’s Bodyscan, Memories en 3 op Reis. Daarnaast was de actrice te zien in series als Noord-Zuid, Schaep Ahoy en had ze de hoofdrol in Vlucht HS13. Maar ze geeft aan dat het nu de tijd is voor een nieuwe stap, en dat ze zich verheugd om weer bij RTL aan het werk te gaan.

RTL

Katja Schuurman was eerder al werkzaam bij RTL. Begin jaren negentig nam ze de rol van Jessica Harmsen in Goede Tijden Slechte Tijden voor haar rekening. Ook vormde ze met GTST-collega’s Guusje Nederhorst en Babette van Veen de meidengroep Linda, Roos & Jessica.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is in het dagelijks leven werkzaam in de IT. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films en blogt er tegenwoordig ook nog over. Zijn favoriete genres zijn actie, thriller, documentaires en non-fiction. Verder houdt hij ook ComputerGeek.nl bij.

Latest posts by Pel Laurens (see all)

Leave a Reply