Kinepolis Nederland lanceert Kleuterbios: Disney Junior Party

Kinepolis Nederland en Disney slaan de handen ineen voor een nieuw concept: Kleuterbios: Disney Junior Party. De eerste editie vindt plaats op zondag 27 augustus.

Het gloednieuwe concept komt voort uit een recente samenwerking tussen Kinepolis en Disney. Het event voor gezinnen met jonge film- en Disney-fans zal elk kwartaal terugkeren.
 
Tijdens Kleuterbios: Disney Junior Party zijn verschillende afleveringen van Disney Junior te zien, waaronder minstens 1 nieuwe, niet eerder uitgezonden aflevering. Vanaf het bioscoopscherm spoort gastheer Mickey Mouse de zaal aan om mee te zingen en te dansen. Voor aanvang kan er gekleurd en geknutseld worden en na afloop krijgen alle kinderen een leuke goodie en een filmdiploma.

Speciaal voor de jonge bezoekers wordt tijdens de Kleuterbios het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan.


Eerste editie

Op zondag 27 augustus vindt de eerste editie plaats van Kleuterbios: Disney Junior Party. De bezoekers kunnen kijken naar een aflevering van Mickey and the Roadster Racers, een aflevering van Lion Guard en een exclusieve aflevering van De Speelgoed Dokter.

Meer informatie en tickets: kinepolis.nl

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply