Kom tot rust in de Readers Lounge tijdens Heroes Dutch Comic Con

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Heroes Dutch Comic Con is het mogelijk voor de boekenwurm om hun net-aangeschafte boek of comic open te slaan in een speciale Readers Lounge. Partners American Book Center, Eppo en Pep Comics hebben de handen ineen geslagen om de ruimte mogelijk te maken.

Maar ook de bezoeker die geen boeken of comics heeft meegenomen naar het evenement kan terecht in de Lounge. De ruimte staat vol met mooie titels die kunnen worden gelezen. Zo kan iedere bezoeker op een laagdrempelige manier kennis maken met de wonderlijke wereld van comics. De Readers Lounge bevindt zich in de Comics Area van het evenement.

Het evenement biedt meer activiteiten voor boekenliefhebbers, zoals panels met diverse schrijvers en comic book tekenaars in de Cozy Corner, workshops en een groot scala aan stands. Ook is kinderboekenschrijver Paul van Loon aanwezig tijdens het evenement voor signeersessies. Met meer dan 35 jaar aan ervaring en grote successen zoals Dolfje Weerwolfje en De Griezelbus, is de schrijver een welkome aanvulling op het veelzijdige programma.

Voor toegangskaarten en meer informatie over Heroes Dutch Comic Con, kunt u op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com.

The following two tabs change content below.
Pel Laurens is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply