Komt er een Supergirl film?

Supergirl, het nichtje van Superman, krijgt haar eigen speelfilm. Eerder werd er al een serie gemaakt die draait om de superheldin. Volgens Amerikaanse bronnen zijn filmstudio Warner Bros en stripuitgever DC betrokken bij de totstandkoming van de film. Oren Uziel, die eerder meewerkte aan 22 Jump Street en de film over het gamepersonage Sonic the Hedgehog, gaat het script schrijven van de nog titelloze film.

Het is nog niet bekend of het personage Superman ook voor zal komen in de film. Superman was recentelijk te zien in de films Batman V Superman en Justice League. Hij wordt in deze films vertolkt door Henry Cavill. De serie Supergirl beslaat inmiddels drie seizoenen en het titelpersonage wordt gespeeld door actrice Melissa Benoist. In Nederland is de serie te zien via Netflix.

De echte naam van Supergirl is Kara Zor-El, het nichtje van Superman. Ze besluit, na jarenlang een kluizenaarsleven te hebben geleid, zich te onthullen en vervolgens haar bovennatuurlijke krachten te gebruiken om het geweld op aarde te verbannen.

The following two tabs change content below.
Pel de Kruijk is de eigenaar van PITD B.V.. Vanuit hier schrijft hij voor Filmgeek, maar ook voor ComputerGeek.nl, Let's Talk Motorsport en Let's Talk Tunes.

Leave a Reply