Korte film: Frozen Fever

De allerkleinsten hebben nog niet altijd genoeg concentratie om een film te kijken. Naast de leuke kinderseries die er zijn, staan er soms ook leuke korte films online. Samen met mijn zoontje keek ik naar de korte film Frozen Fever. Frozen Fever werd in 2015 in de bioscoop gedraaid voor de film Cinderella, maar je kunt deze leuke, korte film nu ook op Netflix bekijken.


Plot

Elsa wil een perfect verjaardagsfeest organiseren voor haar zus Anna. Terwijl zij Anna haar cadeaus laat zien, zijn Olaf en Kristoff bezig de binnenplaats te versieren voor het feestje. Helaas loopt niet alles zoals gepland. Elsa is verkouden en als zij niest, gebeuren er vreemde dingen.

Frozen Fever

Voor echte Disney en Frozen fans is Frozen Fever absoluut leuk om naar te kijken. Je bent voor 8 minuten terug in de wereld van Anna en Elsa. Het verhaal is grappig. Elsa en Anna huppelen al zingend en kletsend door het paleis en de stad, op zoek naar de verjaardagscadeautjes die Elsa heeft geregeld, maar ondertussen hebben de dames niet door wat er allemaal gebeurt. Op de binnenplaats breekt chaos uit. Olaf neemt een hap uit de taart en de kleine sneeuwpopjes die Elsa maakt als ze niest, breken de boel af. Frozen Fever is leuk om te kijken en ook de kleinste kijkers kunnen hun aandacht er gemakkelijk bijhouden.

Film informatie

Titel: Frozen Fever
RegieChris Buck, Jennifer Lee
CastKristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff
Speelduur
: 8 minuten
Releasejaar
: 2015
Oordeel: ★★★★

The following two tabs change content below.

Roxanne

Redacteur at Filmgeek
Roxanne gaat door het leven als mama, blogger en freelance tekstschrijfster. Ze heeft communicatiemanagement gestudeerd op de Hogeschool Utrecht en studeerde af in 2013. Ze houdt onder andere van lezen, schrijven, muziek en katten. Haar favoriete film genres zijn drama, romantiek en comedy.

Latest posts by Roxanne (see all)

Leave a Reply